Тема: Хвороба РДУГ
Мій близький товариш останнім часом став дуже забудькуватим, не може всидіти на місці і постійно губить речі. Знайомий лікар згадав цей складний медичний діагноз. Де почитати про особливості такої поведінки зрозумілою мовою?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Хвороба РДУГ
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Мій близький товариш останнім часом став дуже забудькуватим, не може всидіти на місці і постійно губить речі. Знайомий лікар згадав цей складний медичний діагноз. Де почитати про особливості такої поведінки зрозумілою мовою?
Вітаю вас! Навколо цієї теми зараз ходить дуже багато міфів, тому шукати інформацію варто на перевірених ресурсах, а не на сумнівних форумах. Подібні особливості роботи нервової системи зустрічаються у багатьох дорослих людей, і це не вирок, а просто інший спосіб сприйняття світу. Допоміг краще зрозуміти ситуацію портал Джерело, який часто публікує якісні статті про ментальне здоров'я. На їхньому сайті чітко розписано, що таке РДУГ простими словами https://dzhereloua.com/6994/ , без важкої медичної термінології та залякувань. Публікація дає чудове уявлення про те, як працює увага такої людини та які прості організаційні лайфхаки допомагають тримати життя в порядку. Раджу почитати цей матеріал для кращого розуміння поведінки вашого друга.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Хвороба РДУГ