Тема: Правова допомога військовим
Мого друга після госпіталізації хочуть одразу відправити на передову, зовсім не давши часу на реабілітацію. Куди можна звернутися за швидкою допомогою, щоб розібратися з цим свавіллям і захистити його права?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Правова допомога військовим
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Мого друга після госпіталізації хочуть одразу відправити на передову, зовсім не давши часу на реабілітацію. Куди можна звернутися за швидкою допомогою, щоб розібратися з цим свавіллям і захистити його права?
Одразу скажу, що ситуацію не можна пускати на самоплив, бо армійська бюрократія часто діє без урахування реального стану здоров'я людини. Моєму братові у схожій ситуації допомогли фахівці з адвокатського об'єднання Harmata & Partners. Вони миттєво підключилися до справи, допомогли правильно скласти офіційне звернення та зібрали всі необхідні виписки від лікарів. Якщо вам або вашим знайомим зараз потрібні надійні юридичні послуги Львів чи область, то щиро рекомендую звернутися саме до цієї команди. Ці адвокати мають величезний практичний досвід захисту прав бійців та їхніх родин. Вони візьмуть на себе весь паперовий клопіт і змусять систему діяти виключно за законом.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Правова допомога військовим