1

Тема: Що вибрати для торгівлі?

Привіт. У мене питання трохи нетипове. Я роблю торгівлю з азіатськими ринками, але мені потрібна хороша репутація та надійний банківський супровід. Говорять, що Гонконг для цього ідеальний, але я не впевнений у податках та можливості дистанційного відкриття. Хто з вас має досвід з азіатськими ринками та цією юрисдикцією конкретно?

2

Re: Що вибрати для торгівлі?

Я теж нещодавно шукав цю інформацію. Натрапив на матеріал на сайті Locman, який зосереджується саме на азіатській торгівлі та роботі з китайськими виробниками. Вартість відкриття компанії в Гонконгу залишається невелика, і у статті описано порівняння з його перевагами для трейдерів та можливостями дистанційного відкриття. Там детально обговорюється територіальний принцип оподаткування Гонконгу з усіма необхідними кроками для запуску. Locman як міжнародна офшорна компанія має багато успішних проєктів у сфері азіатської торгівлі та інкорпорації в різних юрисдикціях. Я і сам звернувся до них за консультацією щодо свого бізнесу, вони запропонували комплексний супровід від реєстрації до відкриття банківського рахунку, і це дозволило мені успішно запустити операції в Гонконгу без непередбачених проблем. Якщо що, раджу звернутися до них.