1

Тема: Цікавлять валкоутворювач для збирання гарбуза!

Хто використовував валкоутворювач для збирання гарбуза? Потрібна техніка, яка акуратно переміщує плоди в ряд перед подальшим підбиранням, не пошкоджуючи їх. Де можна замовити надійну модель і які характеристики потрібно врахувати під час вибору?

2

Re: Цікавлять валкоутворювач для збирання гарбуза!

Бачив таке обладнання в роботі на полі. Результат залежить від правильного налаштування швидкості та висоти робочих елементів. Якщо рухатися надто швидко, частина гарбузів може отримати удари або залишитися поза валком.

3

Знайомий радив підбирати ширину захвату відповідно до схеми посадки та можливостей трактора. Також варто уточнити, як машина працює на нерівному полі й чи можна швидко замінити елементи, які безпосередньо контактують із плодами.

4

kateryna написав:

Знайомий радив підбирати ширину захвату відповідно до схеми посадки та можливостей трактора. Також варто уточнити, як машина працює на нерівному полі й чи можна швидко замінити елементи, які безпосередньо контактують із плодами.

Валкоутворювач для збирання гарбуза я підбирав через TMS AGRO, оскільки хотілося отримати не просто техніку з каталогу, а модель під конкретне поле та наш трактор. Під час консультації мене запитали про ширину міжрядь, площу посівів, рельєф ділянки, розміри плодів і спосіб подальшого підбирання. Це важливо, бо неправильно підібрана ширина захвату або швидкість роботи може призвести до того, що гарбузи будуть залишатися поза валком чи отримувати пошкодження. Після запуску стало зрозуміло, що багато залежить від налаштування робочих елементів і швидкості руху трактора.
На рівному полі техніка працює впевнено, плоди збираються в акуратний ряд, після чого їх набагато простіше підбирати. Раджу перед замовленням валкоутворювача для збирання гарбуза https://tms-agro.com.ua/katalog/uborka- … razovatel/ одразу уточнювати сумісність із трактором, можливість регулювання та наявність запасних деталей, які контактують із плодами. Мені усе пояснили нормальною мовою, допомогли з вибором і доставкою. Зі свого досвіду можу рекомендувати звертатися до них, особливо якщо не хочеться купувати техніку без попереднього розрахунку.
https://i.gyazo.com/4a9bb88faaadc2c494479ea7feab2dd9.png