1

Тема: Сайт без програмування

Усім привіт! Хочу відкрити невеликий магазинчик, але взагалі не тямлю в коді та дизайні. Чи реально зараз зробити нормальний робочий сайт без програмування, щоб він виглядав сучасно та приймав замовлення? Поділіться власним досвідом!

2

Re: Сайт без програмування

Доброго дня! Повноцінно розумію твої хвилювання, бо сам раніше думав, що для власного сайту обов’язково треба вчити код. Але зараз технічні деталі взагалі перестали бути перепоною для бізнесу. Мені дуже допоміг конструктор односторінкових сайтів EasyWeb, коли терміново знадобився майданчик під продажі. Там усе працює за принципом простого конструктора: перетягуєш потрібні блоки, міняєш заголовки, додаєш картки товарів та описи. Жодного рядка коду писати не доведеться взагалі. Сайт виходить швидким, чудово виглядає на телефонах та повністю готовий до прийому заявок. Ти можеш легко підключити власну систему обліку або отримувати сповіщення в Телеграм. Це економить купу часу та грошей на старті проєкту. Сам користуюся цією платформою і можу сміливо рекомендувати її кожному, хто хоче запустити продажі без зайвого головного болю.