1

Тема: Де замовити чистку кондиціонерів в Києві?

Хочу нарешті нормально почистити кондиціонер перед активним сезоном, але не дуже розумію, як вибрати сервіс у Києві. Пропозицій багато, а за описами майже всюди все виглядає однаково. Для мене важливо, щоб майстер не обмежився зняттям і промиванням фільтрів, а реально прочистив внутрішній блок, теплообмінник, перевірив роботу системи та звернув увагу на можливі проблеми. Хто замовляв таку послугу і може порадити перевірений варіант?

2

Re: Де замовити чистку кондиціонерів в Києві?

З того, що зараз переглянув, можна розглянути «Чисте Повітря». Мені сподобалося, що вони прямо розписують етапи сервісного обслуговування, а не просто пишуть загальне «почистимо кондиціонер». У стандартну процедуру входить очищення фільтрів, турбіни внутрішнього блоку, випарників, дезінфекція парогенератором і перевірка робочого тиску. Також є окремі додаткові роботи, зокрема мийка внутрішнього блоку та очищення зовнішнього блоку апаратом високого тиску. Якщо шукаєш чистка кондиціонера в Києві , у «Чистого Повітря» є окрема сторінка саме під цю послугу, де можна подивитися умови перед замовленням. За інформацією на сайті, стандартне обслуговування коштує від 450 грн, а для кількох кондиціонерів передбачені нижчі ціни за один пристрій. Тому, якщо кондиціонер давно не обслуговувався, я б не обмежувався самостійним миттям фільтрів, а замовив повну профілактику.