Черкаська лікарня отримала потужний 2-тонний генератор

2023-06-07 17:10:49 1292
Черкаська лікарня отримала потужний 2-тонний генератор

7 червня КП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» отримала потужний генератор.

Це стало можливим завдяки спільній роботі трьох партнерів: компанії AGCO Ukraine, що надала генератор, компанії «Агробудівельний альянс «Астра» та Благодійному фонду «МХП – Громаді», який забезпечив логістику й оформлення всієї необхідної документації уже на території України.

«Співпрацюємо з корпорацією AGCO та є їхніми дилерами вже 20 років. Вдячні партнерам з AGCO та Фонду «МХП – Громаді» за спільну роботу», – поділився генеральний директор «АБА «Астра» Ігор Губарєв.

Генератор має потужність 150 кВт і здатен забезпечувати безперебійну подачу електроенергії до медзакладу тривалий час. Це допоможе рятувати людські життя, коли центральні системи електропостачання через атаки ворога будуть виведені з ладу.

«Наш Фонд неодноразово закуповував генератори для лікарень, освітніх чи дошкільних закладів або долучався до співфінансування. Адже з огляду досвід попередньої осені та зими ми маємо посилювати нашу енергонезалежність. Бо поки ворог намагається забирати життя, ми будемо допомагати його рятувати», – наголосила Тетяна Волочай, директорка Благодійного фонду «МХП – Громаді».

На зустрічі були присутні представники Черкаської ОДА, компаній AGCO Ukraine, «АБА «Астра» та Благодійного фонду «МХП – Громаді».

Учасники зустрічі були одностайні: тільки спільними зусиллями ми можемо зробити більше. Адже у важкі часи ми всі маємо допомагати одне одному, підтримувати та робити все можливе, щоб наближати Перемогу та мир для України!

________________________________________________________

AGCO — один зі світових лідерів у розробці, виробництві та розповсюдженні сільськогосподарських рішень. Техніку AGCO продають понад 3100 незалежних дилерів та дистриб'юторів більш ніж у 140 країнах світу. Зараз в Україні техніка AGCO представлена брендами Fendt, Valtra та Massey Ferguson. За роки роботи на українському ринку техніка цього бренду отримала визнання як продуктивний та надійний помічник аграріїв.

«Агробудівельний альянс «Астра» є одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Основні напрямки діяльності компанії – це продаж нової та вживаної сільгосптехніки техніки; гарантійний сервіс та продаж запасних частин. Компанія «Астра» вже 25 років працює на аграрному ринку України та забезпечує сільгоспвиробників якісною сільгосптехнікою, інноваційними агротехнологіями та незмінно високим рівнем сервісу.

«МХП – Громаді» український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без житла та засобів для існування.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР