В Agrovision діє акція на комплект з трактора та прес-підбирача New Holland

2024-05-31 16:26:10 2320
В Agrovision діє акція на комплект з трактора та прес-підбирача New Holland

Компанія Agrovision пропонує придбати комплект з трактора New Holland Т6050 та прес-підбирача New Holland RB150 за ціною лише 4 670 000 грн!

Agrovision вже майже два десятиліття є надійним партнером на ринку продажу сільськогосподарської техніки та лідером з надання якісного сервісного гарантійного та післягарантійного обслуговування сільськогосподарської техніки, але сучасний темп життя диктує свої умови, тому у 2024 році компанія провела ребрендінг.

«Наша компанія вже 17 років піклується про те, щоб українські аграрії могли купити якісну сільгосптехніку та отримати повну підтримку і найякісніше обслуговування. Agrovision будує свої відносини з партнерами та клієнтами на відкритості, прозорості та дотриманні зобов'язань. І попри ребрендінг, основний вектор розвитку компанії залишається незмінним, як і наші головні цінності: насичення і впровадження нових економічно ефективних технологій для аграрної галузі, орієнтовність на клієнтів та вдосконалення  робочих процесів в їх інтересах. Основа нашого бізнесу – це довготривале партнерство, саме тому ми зацікавлені у кожному клієнті» – кажуть в компанії.

Сьогодні, на честь змін у компанії, Agrovision оголошує акційну пропозицію на комплект техніки New Holland: трактор New Holland Т6050 та прес-підбирач New Holland RB150 за безпрецедентною ціною 4 670 000 грн!

Трактор New Holland T6050

Трактор New Holland Т6050 — це найкращий баланс легкості, потужності та продуктивності в одній машині, яка поєднує в собі точність управління, універсальність і високі для своїх розмірів показники вантажопідйомності.

Ця модель здатна стати незамінним помічником у господарстві, завдяки простоті в управлінні та обслуговуванні, компактному розміру, енергонасичені та маневреності.

Машини серії Т6000 оснащені двигунами New Holland NEF з номінальним моментом 625 Нм при частоті обертання колінчастого валу лише 1250 об/хв, забезпечують виняткову економіку палива, а в результаті - високу рентабельність бізнесу.

Прес-підбирач New Holland RB150

Прес-підбирач New Holland Roll-Belt гарантує найвищу якість тюків. Модель має нову систему вимірювання рівня вологості, яка використовує два диски з обох боків пресувальної камери для обчислення середньої вологості, що дозволяє операторам реагувати в реальному часі на зміну умов пресування. Датчики форми тюка з обох боків камери забезпечують миттєвий зворотний зв’язок з оператором, щоб він міг скоригувати схему руху для створення тюків ідеальної форми. Оператори можуть вибрати необхідну щільність серцевини.

Прес-підбирач Roll-Belt — створений для роботи в полі, а ефективне технічне обслуговування і довгі сервісні інтервали означають, що прес-підбирач проводитиме більше часу в полі, приносячи прибуток, а не працюючи на збитки.

Не зволікайте! Оновіть свій парк агротехніки з Agrovision і отримайте максимальну продуктивність та ефективність робіт у вашому господарстві під час сезону!

*Техніка продається з прив'язкою до валюти

Телефонуйте та отримайте докладну інформацію щодо умов фінансування для вашого бізнесу: +38 067 568 74 22

Ще інформація на сторінках: http://agrovision.com.ua/uk-UA/shop/traktory/traktor_new_holland_serii_t_6000 та https://agrovision.tilda.ws/tractort6050

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР