«Байєр» розповів про новітні розробки

2022-02-17 14:36:19 2582
«Байєр» розповів про новітні розробки

Сьогодні компанія «Байєр» оголосила про просування ключових інноваційних проєктів, пов'язаних із новітніми засобами захисту рослин, насінням та ознаками, а також цифрових рішень.

Як очікується, ці значні досягнення, а також більш ніж 500 гібридів насіння і 300 реєстрацій нових засобів захисту рослин у 2021 році будуть сприяти росту компанії як у середньостроковій, так і в довгостроковій перспективі, оскільки вони принесуть нову користь виробникам по всьому світу. Нові рішення компанії для сільського господарства направлені на те, щоб допомогти фермерам задовольнити зростаючий світовий попит на продукти харчування, корми, волокно й паливо, а також забезпечити екологічно чисте майбутнє для галузі. Це зобов'язання перед агровиробниками та інноваційні дослідження дозволяють працювати над розробками із потенційним піковим потенціалом продажів до 30 млрд євро протягом наступних двох десятиріч.

«Наші розробки відображають самовідданість наших вчених світового класу й цінність нашого комплекту технологій для втілення в життя сталих та інтегрованих рішень, орієнтованих на фермерів, — Боб Рейтер, керівних відділу досліджень і розробок підрозділу Crop Science. — Завдяки інвестиціям у дослідження і розробки, що не мають собі рівних у галузі, «Байєр» має чітке трансфорфмуюче та глибоко укорінене прагнення максимально збільшити цінність, яку ми можемо запропонувати нашим клієнтам-фермерам».

Очікується, що революційні технології вирощування кукурудзи розширять можливості виробників по всьому світу

Короткостеблова кукурудза «Байєр» стає на крок ближче до фермерських полів, оскільки короткостеблові гібриди компанії переходять до четвертого етапу випробувань. Завдяки тому, що ця технологія дозволяє вирощувати кукурудзу, яка є на 40% коротшою за звичайну, вона покращує стійкість, включно з кращою стійкістю до вилягання, що допомагає зменшити втрати врожаю від складних умов навколишнього середовища та екстремальних погодних умов, таких як сильний вітер. Короткостеблова кукурудза дозволяє точніше застосовувати засоби захисту посівів та оптимізувати використання основних ресурсів, таких як азот. Завдяки таким перевагам бізнес бачить можливість збільшення обсягу продажів у розмірі близько 1 мільярда євро лише для Північної Америки.

Крім того, продовжується робота над повноцінним системним підходом до більш стійкого управління кукурудзою за допомогою Smart Corn System від компанії «Байєр». Система — абсолютно нова структура вирощування однієї з найбільш широко вирощуваних культур у світі — дає можливість виробникам у повній мірі скористатися перевагами всього портфеля цифрових інструментів, індивідуальних рецептів для захисту насіння та рослин, засобів управління станом посівів та оптимізації густоти посівів від компанії «Байєр». Smart Corn System — це перемога для фермерів, стійкість та продовольча безпека.

Розробки, пов'язані з насінням та ознаками, демонструють найкращі в своєму класі інновації та підхід, орієнтований на фермерів

Відданість компанії «Байєр» своїм клієнтами та сталим методам ведення сільського господарства підкреслюється ключовими вдосконаленнями характеристик на етапі розробки, завдяки яким важливі продукти переходять на наступний етап розробки.

  • Бавовна Bollgard 4 переходить на етап III, маючи захист протягом сезону з кількома способами дії для ключових лускокрилих шкідників, разом з бавовною HT4, яка має толерантність до гербіцидів на рівні 5.
  • Запуск технології наступного покоління Intacta 2 Xtend пропонує значну перевагу в продуктивності для виробників сої, забезпечуючи близько 2,9 бушелів на акр порівняно з аналогічними сортами, які є на ринку. Маючи проєкт третього покоління на етапі III, компанія оголосила, що четверте покоління переходить на етап I, зміцнюючи позицію франшизи як основу того, що «Байєр» є лідером у галузі захисту посівів сої від комах і бур’янів.
  • Щоб підсилити пропозиції компанії у боротьби зі шкідниками кореневої системи в кукурудзі, були запущені VTPro4 і SmartStax PRO, які надають виробникам в Америці доступ до нової ознаки кукурудзяного черв’яка на основі RNAi від «Байєр» – першої в галузі та важливої для боротьби зі стійкістю. Це найсучасніша технологія для боротьби з комахами в Бразилії, яка доповнює кукурудзу SmartStax у США іншим способом дії.

Запуск нових підходів у захисті ключових культур та доповнення біологічними рішеннями

Новітні розробки «Байєр», що стосуються захисту рослин, безпосередньо відповідають найважливішим потребам виробників.

  • У Бразилії «Байєр» покращує свою позицію номер один у фунгіцидах для сої в Латинській Америці з наступним поколінням у франшизі Фокс® — Фокс® Супра. Очікується, що ця нова формула буде представлена пізніше цього року. Вона включає Indiflin — новий активний інгредієнт для неперевершеного контролю над азіатською соєвою іржею.
  • Австралія розраховує побачити запуск двох продуктів у 2022 році. Xivana, новий глобальний фунгіцид для садівництва з найкращим у своєму класі способом дії і дуже низькими нормами використання, забезпечує відмінний захист для винограду, картоплі та овочів. Mateno™ Complete з третім гербіцидним механізмом дії призначений для пшениці та ячменя.
  • Портфель біологічних засобів захисту рослин «Байєр» залишається лідером у галузі, включаючи понад 20 комерційних та ліцензованих продуктів, які охоплюють 25 мільйонів гектар просапних культур та високоцінних овочів. Нещодавні запуски, такі як Flipper і Серенада, забезпечують чудові можливості контролю в усіх системах органічного виробництва та доповнюють наші звичайні засоби захисту рослин.

Лідер цифрової трансформації сільського господарства та впровадження бізнес-моделей, орієнтованих на збереження клімату

Використання даних та аналітики продовжує стрімко розвиватися, і сільське господарство нічим не відрізняється, тому «Байєр» прагне й надалі залишатися лідером цифрової трансформації в галузі. Цифрові сільськогосподарські рішення компанії позитивно впливають на сільське господарство, підвищуючи врожайність і прибутковість, керуючи ризиками та мінливістю, а також покращуючи ефективність і стійкість на фермі за допомогою більш обґрунтованих рішень. Цифрові можливості для «Байєр» також виходять за межі ферми, оскільки компанія розширює свої цифрові платформи та ринки, а також прагне зменшити викиди вуглецю.

Платформа Climate FieldView™, яка зараз охоплює понад 77 мільйонів гектар у 23 країнах з найбільшою базою даних про продуктивність посівного матеріалу для виробників і польових випробувань, продовжує допомагати фермерам краще керувати своїми операціями та оптимізувати врожайність. Аналітичні дані, які надає платформа FieldView™, сприяють зростанню продажів продукції «Байєр», коли виробники порівнюють і відстежують продуктивність за допомогою цифрового інтерфейсу. Наприклад, у США об'єми продажів насіння кукурудзи у клієнтів «Байєр», які використовували FieldView™ Plus, були більш ніж на 5% вищими порівняно з тими, хто не користувався платформою.

Щоб знизити вартість та залучити розумні бізнес-моделі, які сприяють захисту клімату, компанія розширила Вуглецеву ініціативу «Байєр» за допомогою проєкту Carbonview з основним впровадженням у США. Мета проекту — створення низьковуглецевих кормів, палива та продуктів з волокна. В рамках запропонованої співпраці компанії «Байєр» за підтримки Bushel і Amazon Web Services, розробляється перше у своєму роді технологічне рішення, яке дозволить розробити низьковуглецевий етанол шляхом кількісного визначення, моніторингу та відстеження скорочень викидів вуглецю в ланцюжку постачання. «Байєр» також співпрацює з Andersons, одним із провідних виробників етанолу в США, щоб донести цю цінність до виробників.

Нарешті, в результаті партнерства «Байєр» із Microsoft буде створено новий хмарний набір цифрових рішень для використання в сільському господарстві та суміжних галузях для забезпечення нової інфраструктури та фундаментальних можливостей для прискорення інновацій, підвищення ефективності та підтримки стійкості в ланцюгах створення вартості. Orbia — цифровий ринок сільськогосподарської продукції компанії в Бразилії — розширив охоплення і сягнув більш ніж 185 000 фермерів, які охоплюють понад 70% посівних площ країни. Крім того, йде розширення по всій Латинській Америці.

«Загалом, нові розробки «Байєр» розширюють досвід компанії у перетворенні досліджень і розробок у рішення, що створюють додаткову вартість для виробників, - сказав Боб Рейтер, керівних відділу досліджень і розробок підрозділу Crop Science. -   Незалежно від того, чи займається компанія інноваціями в основному бізнесі, борючись зі зміною клімату за допомогою методів, що дозволяють зменшити викиди вуглецю, або трансформує сільське господарство за допомогою цифрових рішень для сільського господарства, компанія «Байєр» продовжує забезпечувати рішення та залишається відданою тому, щоб зробити глобальні харчові системи більш стійкими та задовольнити харчові потреби зростаючого населення.

Нагадаємо, продати або знайти нову або б/у техніку ви можете у нашому розділі «Продаж техніки».

А щоб нічого не пропустити – підписуйтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А також – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР