Case IH отримав медаль Agritechnica за інновації

2023-10-27 17:10:46 1510
Case IH отримав медаль Agritechnica за інновації

Case IH отримав срібну медаль Agritechnica Innovation за нову радарну систему контролю подавання рослинної маси для комбайнів Axial-Flow.

Система Advanced Feedrate Control, розроблена для комбайнів Case IH Axial-Flow і яка буде представлена на виставці Agritechnica 2023, удостоєна срібної медалі в номінації Innovation Awards, яку вручають DLG – організатори виставки сільськогосподарської техніки, яка проходить раз на два роки. Срібні медалі присуджуються інноваційним і практичним розробкам, які значно покращують продуктивність, якість, функціональність, безпеку, вплив на навколишнє середовище та енергоспоживання.

На відміну від рішень, що змінюють параметри машини після потрапляння рослинної маси всередину комбайну, система Case IH Advanced Feedrate Control, на яку було отримано низку патентів, використовує радарні датчики попереднього аналізу для сканування та оцінки щільності культури ще до її потрапляння в машину, а не в процесі обмолоту. Інформація отримується за допомогою чотирьох радарних пристроїв, встановлених на жатці, які аналізують усю рослинну масу від рівня землі. Це дає змогу з високою точністю оцінити густоту врожаю і завчасно автоматично підлаштувати основні параметри роботи (такі як, наприклад, швидкість руху) відповідно до обсягу врожаю, який має обробити комбайн. У результаті швидкість руху комбайна і навантаження на двигун підтримуються на максимально близькому до заданого рівні, забезпечуючи максимальну продуктивність без ризику забивання. Крім того, досвідчені оператори можуть отримати максимальну віддачу від машини, а менш досвідчені - бути впевненими в тому, що вони можуть навантажувати комбайн, не побоюючись забивання його механізмів.

Оскільки тепер оператори мають змогу працювати на більш високих швидкостях, ніж це було можливо раніше, розробка проактивної системи Advanced Feedrate Control дає змогу збільшити продуктивність на 20% порівняно з комбайнами, оснащеними традиційною реактивною системою автоматичного контролю збираної рослинної маси. Більш стабільна продуктивність прискорює збирання, мінімізує втрати та покращує якість зерна, а зниження ризику забивання підвищує безпеку та мінімізує незручності й простої.

Цією системою оснащується жатка VariCut у парі з комбайном Axial-Flow 7160, що будуть представлені на виставці Agritechnica 2023. На додаток до системи Advanced Feedrate Control у нових моделях реалізовано комплексні можливості зв'язку за допомогою AFS Harvest Command.

«Нам дуже приємно, що дана розробка здобула визнання журі виставки Agritechnica», - каже Пітер Фрііс, керівник підрозділу комбайнів компанії Case IH у Європі.

«Ми поставили перед собою завдання розробити систему управління подачею рослинної маси, яка була б набагато більш проактивною, ніж наявні системи, і Advanced Feedrate Control є саме такою: вона забезпечує можливість максимально використати потенціал комбайна незалежно від досвіду оператора і дає змогу користувачам максимізувати продуктивність у короткі погодні періоди без ризику перевантаження». ​

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР