Як агродрони впливають на економіку та ефективність підприємства

2022-07-21 14:47:09 1558
Як агродрони впливають на економіку та ефективність підприємства

Як у нових умовах показують себе агродрони, чи конкуренти вони класичним обприскувачам, технологічне доповнення до них чи передвісник титанічних змін

Про це розповів Максим Романовський, Керівник відділу точного землеробства Тайтен Машинері Україна.

Як розповідає Максим Романовський, агродрони зручні як для провайдерів послуг, так і для одноосібних господарств з розміром земельного банку 50-100 гектарів.

Агродрони – це «скальпель», точний інструмент в руках агронома, який без заходу в поле дає можливість працювати з елементарними ділянками. Це додатковий інструмент, що дозволяє більш ефективно працювати та значно знизити витрати.

Дрон не може повністю замінити обприскувач, але стане в нагоді під час останніх фаз розвитку культури, тому що дозволить діяти більш оперативно та ефективно. Він зручний для роботи на невеликих і важкодоступних ділянках поля з ускладненою логістикою.

«Всі, хто прагне йти в ногу з часом, не повинні боятися змін та нових технологій. Компанія Тайтен Машинері Україна завжди робить крок назустріч технологіям. Хочу порадити всім також не боятися робити цей крок. Завтра технології стануть повсякденням і виграє той, хто першим зробив крок назустріч. Якщо ви дивитеся у бік технологій точного землеробства та робототехніки та прагнете залишатися на аграрному ринку, вам без цього не обійтись. Ми маємо захищати свій врожай, робити це системно та якісно і використання надвисоких технологій в цьому завжди допомагає» - каже Максим Романовський.

Агродрони зазвичай не потребують складного обслуговування. Витратні матеріали це батарея, трубки та атомайзери – все легко замінити у польових умовах. Двигуни мають високий ресурс.

З статистики поламок, переважна кількість інцидентів стаються через помилки операторів.

Зазначимо, на сьогодні проведення робіт агродронами можливе за умов отримання дозволів від обласних військових адміністрацій. Але цей механізм вже добре напрацьований.

Як розповідає Максим Романовський, Тайтен Машинері Україна з перших днів працює з технологіями точного землеробства, пропонуючи техніку із вбудованим обладнанням. З 2019 року за цим напрямком працює окремий відділ, який активно розвивається на ринку України. Компанія працює з відомими брендами, що допомагають українським аграріям досягти високого рівня автоматизації. Ринок не стоїть на місці, і наступним логічним кроком було зайти у нішу агродронів. Саме тому з лютого 2022 року компанія Тайтен Машинері Україна стала офіційним дилером бренду XAG в Україні).

У світі небагато виробників агродронів. Обираючи бренд, в компанії концентрували увагу на людях, підтримці та відповідальності. Вагомим фактором було й те, що виробник має представника в Україні. І за два роки в України, XAG вже зайняв 60% ринку. У офіційного дистриб’ютора цього бренду вже є досвід та кваліфікована професійна команда, готова надавати підтримку як дилерам, так і кінцевим клієнтам.

Зі свого боку, Тайтен Машинері Україна сформувала склад, має повну наявність обладнання, і дрони доступні до продажу вже сьогодні. Вирішені всі питання з сервісною підтримкою, навчанням пілотів та сервісних інженерів.

Зазначимо, Тайтен Машинері Україна проводить демонстрації обладнання абсолютно безкоштовно для всіх бажаючих. Залишити заявку на демонстрацію можна за цим посиланням – з вами зв’яжеться представник компанії та повідомить про дату демонстрації у вашому регіоні.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР