Україну відвідав власник європейського бренду сільгосптехніки

2020-12-01 16:21:30 1408
Україну відвідав власник європейського бренду сільгосптехніки

Минулий тиждень видався дуже насиченим, адже до нас в Україну завітали чеські представники Компанії BEDNAR FMT s.r.o. на чолі з Яном Беднаром. Спільно з командою BEDNAR Україна відвідали аграріїв та наших Дилерів.

Керівники холдингів поділилися своїм баченням майбутніх технологій землеробства, та агрегатів які їм потрібні для цього. Обговорили новинки 2021 року, досвід експлуатації наших агрегатів та побажання аграріїв щодо їх удосконалення або розширення деякими опціями. «Загалом маємо зацікавленість аграріїв в багатьох наших агрегатах, включно з новинками, вже є домовленості на купівлю та демонстрації новинок 2020-2021 років» - зазначає Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

Наш колега, продукт-менеджер з Чехії, Роналд Краус після того, як відвідав близько 20 господарств  в різних регіонах України разом з продукт-менеджером BEDNAR в Україні Сергієм Битяком, переконався на власні очі, що техніка в Україні використовується значно інтенсивніше, ніж у Європі – більші навантаження, значно більші площі напрацювання, ширший спектр використання. Так, зокрема, він відзначив, що в літньо-осінній період часу в українських господарствах саме як передпосівні агрегати дуже інтенсивно використовуються дискатори SwifterDisc (що працює від 2 до 12 см).

Іншим спостереженням стало те, що глибокорозпушувачі Terraland використовуються не на 25-30 см (як він зустрічав до цього в інших країнах), а працюють на значно більшій глибині – 40-45 см і більше, що означає, наприклад, необхідність використання в Україні вузьких 40 мм доліт Long Life, щоб збільшити ресурс доліт до 3 тисяч гектар, та зменшити навантаження на трактор і сам агрегат.

Візит в Україну та спілкування з нашими аграріями запланований для вивчення досвіду використання агрегатів в сезоні 2020 року, вивчення питання необхідності розробки нових опцій, удосконалення окремих вузлів техніки тощо.

Власне, це заплановане вдалося виконати на 5+ – побачили на власні очі агрегати та поля, послухали побажання аграріїв щодо удосконалення наших агрегатів, ознайомилися з технологіями землеробства, які використовують в Україні.

«Наша компанія цінує відносини, які за довгий час існування «НФМ-АГРО» складалися як з клієнтами, так і з виробниками, інтереси яких ми представляємо на українському ринку сільськогосподарської техніки. Тому для нас дуже важливим є те, що власник компанії BEDNAR FMT Ян Беднар, зі своєю командою конструкторів та розробників, знайшли можливість в такий непростий для подорожей час, відвідували України та підприємств, які є нашими спільними клієнтами. Ми провели ряд зустрічей саме з тими підприємствами які вже є власниками техніки від BEDNAR, ціллю було отримати реальний  відгук від українського фермера, отримати побажання користувачів щодо покращення агрегатів, щодо кращої адаптації техніки BEDNAR під потреби та технології обробітку в Україні. Від команди «НФМ-АГРО» висловлюю подяку команді BEDNAR за підтримку та бажання до досконалості». – Олександр Конон, комерційний директор компанії «НФМ-АГРО».

«Друга половина листопада для компанії АМАКО була продуктивна не тільки в розрізі продажів, а й в роботі щодо стратегічних питань, зокрема по ґрунтообробній техніці. По-перше, до наших клієнтів, які вже працюють з технікою BEDNAR, особисто завітали конструктори та розробники від заводу BEDNAR. Під час візиту представники мали змогу поспілкуватись з клієнтами з приводу актуальних питань, обговорити особливості налаштування агрегатів під конкретне поле, культуру та врахувати побажання наших партнерів-аграріїв. Цей візит для компанії АМАКО є стратегічно важливим, оскільки наша модель бізнесу – це не просто продати техніку, а надати технологічне рішення, яке збільшить можливості та прибуток аграрія. Ми не тільки  поставляємо техніку клієнту, а й гарантуємо її працездатність протягом всього терміну експлуатації. По-друге, власник заводу Ян Беднар знайшов час завітати до головного офісу АМАКО, щоб обговорити результати цього року та головне - плани, побажання на наступний рік. Приємно, що погляди подальшої співпраці компаній АМАКО та BEDNAR співпадають. Тому ми чітко розуміємо, що саме  будемо далі впроваджувати та вдосконалювати. Наступний рік обіцяє бути продуктивним та цікавим.» - Дмитро Хоменко, бренд-менеджер BEDNAR від компанії АМАКО.

«Зустріч чеських представників BEDNAR та компанії TITAN MACHINERY пройшла жваво й на позитиві. Ян Беднар дуже цікавий співрозмовник, який добре орієнтується в потребах ринку, розуміє всі його нюанси і особливості. В цілому наші погляди подальшого розвитку бренду в Україні співпадають, і це добре. Обговорили нашу подальшу стратегію роботи, щоб йти в ногу з вимогами аграріїв. Представлені новинки 2021 року, зокрема широкозахватна сівалка EFECTA, дискатор SwifterDisc XO7500 Profi з подрібнювачем TrashCutter на всю ширину захвату, новий Strip-Till культиватор Strip-Master зі змінним міжряддям мають велику перспективу на ринку України».  – ділиться враженнями комерційний директор Titan Machinery Дмитро Баранов.

Отже, вчитися та удосконалюватися ніколи не пізно, а завдяки дилерам та аграріям усього світу BEDNAR це робить швидко та впевнено! Тож дякуємо всім, хто вже розгледів потенціал нашого бренду, адже як сказав в одному з інтерв’ю комерційний директор BEDNAR Україна Михайло Кришко – «Нам по дорозі з усіма, хто розділяє цінності BEDNAR

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР