Bednar розширює лінійку популярних дискаторів

2021-11-11 17:43:56 1092
Bednar розширює лінійку популярних дискаторів

Дискатори моделей SWIFTERDISC - це відомі агрегати, які дуже добре продаються. Аграріям вони особливо подобаються через ефективне подрібнення, відмінну якість роботи і широкий вибір варіантів обладнання. Дискатори SWIFTERDISC виготовляються з робочою шириною від 3 до 18,4 метри.

Цього року BEDNAR розширює дану серію новими моделями під назвою SWIFTERDISC XO_PROFI, з робочою шириною 7,25 м.

На перший погляд, моделі XO_PROFI SWIFTERDISC мало чим відрізняються від нинішніх моделей серії SWIFTERDISC XO_F. Тим не менше, ХО_PROFI виділяються новою каркасною конструкцією, яка ідентична до важких дискових борін серії ATLAS AO_PROFI. Рама була посилена для того, щоб агрегат використовувався також в складних умовах.

Нова конструкція каркаса - більша відстань між секціями без ризику забивання

У серії SWIFTERDISC XO_PROFI збережена концепція інтегрованої осі з дворядним заднім котком. Інтегрована транспортна вісь разом із заднім котком забезпечує рівномірний розподіл ваги агрегата і виключає його розгойдування на високих робочих швидкостях.

Нова каркасна конструкція дозволила збільшити відстань між робочими секціями агрегата. Це робить дискатор SWIFTERDISC XO_PROFI придатним для подрібнення великої кількості решток і органічних речовин, працюючи без будь-яких забивань, навіть при роботі в вологих умовах.

Відстань між переднім і заднім рядом дискових секцій становить 140 сантиметрів, відстань між дисками і задньою віссю котка - 160 см.

Система X-PRECISE – перевірений метод розміщення дисків

Розміщення дискової секції у формі літери «X» - цікаве і перевірене технічне рішення. Система X-PRECISE виключає бічне зміщення агрегата; завдяки цьому дискатор завжди точно слідує за трактором. Перевагу такого конструктивного рішення найкраще видно при обробітку грунту на крутих схилах, де агрегати зі звичайним розміщенням дискової секції зміщуються в сторону. Аграрії, які використовують GPS навігацію, також оцінять цю властивість. Центральний диск і менший кут другого дискового ряду усувають виникнення борізд уздовж центру агрегата.

Інтегровані слідорозрихлювачі – якісне усунення тракторних колій

Цікавою опцією дискатора SWIFTERDISC XO_PROFI є слідорозрихлювачі. Дискактор може бути оснащений інтегрованими тракторними слідорозрихлювачами для ідеального обробітку ущільненого грунту в тракторних коліях. Додавання пластин між тримачами дисків може збільшити робочу глибину дисків у порівнянні з іншими дисками у рядку на 2-4 сантиметри.

Дискатори можуть бути оснащені різними типами дисків за бажанням замовника. Клієнти можуть обрати або стандартні зубчасті диски (ромашка) або агресивні А-диски (які особливо придатні для кращого обробітку пожнивних решток і кращого перемішування їх з грунтом) діаметром 520x5 або 560x5 мм. Додаткове обладнання також може включати гідравлічно регулюєму планку Crushbar, що збільшує можливість використання агрегата для передпосівного обробітку, або передній ножовий коток Trash Cutter, призначений для механічного усунення стійких пожнивних решток. Звичайно, для даного агрегату пропонується широкий вибір котків – від однорядних до подвійних.

Детальніше про техніку Bednar читайте на офіційному сайті bednar.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР