Чому в Україні зростає популярність угорського шпагату

2022-06-03 08:00:19 1844
Чому в Україні зростає популярність угорського шпагату

Як стало відомо AgroPravda.com, добре відомий у Україні угорський поліпропіленовий шпагат для прес-підбирачів Agrotex стає дедалі популярнішим. Чому так? Давайте розбиратись.

Компанії Agrotex Kft. – провідному виробнику шпагату в Угорщині, та одному з визначних виробників в Європі – більше 30 років. За цей час компанія зарекомендувала себе на вибагливому європейському ринку як виробник якісної продукції.

Наразі чудово оснащений завод компанії, розташований на території 30 га в містечку Дебрецен, виробляє 3000-5000 тонн поліпропіленових шпагатів різних видів щорічно. Продукція виготовляється методом фібриляції і кручення витягнутої нитки з поліпропіленової фольги і розфасовується по 5 або 10 кг в окремі вакуумні упаковки кольорової або білої фактури.

Зазначимо: в Україні шпагат угорської марки представляє компанія ТОВ «АБА «АСТРА».

Вакуумна упаковка з термоусадочної плівки утримує боки шпулі, і коли шпагат закінчується, то він не заплутується – тому можна бути впевненим, що буде використаний увесь шпагат, до останнього метра.

На відміну від цього, деякі інші шпагати, коли закінчується, заплутуються – шпуля «звалюється». На відновлення витрачається додатковий час механізатора, і аж до 10% шпагату може бути зіпсовано. Є ще ряд нюансів що до застосування в пресах.

У свою чергу, шпагат Agrotex перевірений і відмінно застосовується на всіх моделях та марках прес-підбирачів будь-яких виробників. Він має високу міцність при розтягуванні, міцні вузли, відмінне зав'язування вузлів при застосуванні одно- та двовузлових систем.

Шпагат Agrotex є помірно м'яким і еластичним за постійної міцності. Крім того, що це дозволяє досягати належної міцності вузлів і та рівного зрізу, він не сходить з направляючих в'язального механізму прес-підбирача, що найчастіше відбувається при використанні жорсткого шпагату.

Маючи високу стійкість до механічного стирання, за рахунок м'якості, зменшується тертя при проходженні шпагату через напрямні механізми прес-підбирача, і, як наслідок, зменшується зношування деталей та збільшується термін служби в'язального апарату.

Треба зазначити, що продукція Agrotex виробляється (на відміну від деяких інших брендів) тільки на європейському заводі в Угорщині. І немає різниці, куди він буде постачатися – на внутрішній ринок ЄС, чи в Україну: шпагат Agrotex має якість, яка відповідає всім EU-стандартам, і ціну, доступнішу, ніж у більшості конкурентів. До того ж важливо, що ціна на шпагат на всіх філіях ТОВ «АБА «АСТРА» в Україні однакова.

За роки присутності на ринку України шпагат Agrotex став лідером продажів, зарекомендував свою високу якість, яка підтверджена не лише європейськими сертифікатами та Укрметртестстандартом, а й найголовнішим – позитивними відгуками вдячних покупців.

Як розповів AgroPravda.com Сергій Ніковський, ТОВ «Насіння» – в компанії весь час купують шпагат Agrotex, і вже добре оцінили показник «ціна/якість». Якось зробили спробу перейти на інший шпагат, але за всіма характеристиками прийняли рішення знову повернутись до Agrotex.

В компанії також задоволені партнерськими відносинами, які склалися з дилером в Україні.

В свою чергу, Олександр Шмигун (ФГ «Кунчанський», Хмельниччина) розповів, що із шпагатом Agrotex знайомі вже 8-9 років. І теж був досвід використання іншого шпагату. У підсумку – повернулись знову до Agrotex: «ціна/якість» найбільш прийнятні.

Ще грають роль умови придбання: дилер надає знижки, є різні формати оплати продукту.

Як розповів Василь Мастій, керівник ТОВ «Святець» (Хмельниччина), в господарстві шпагат Agrotex використовують вже десь 6 років. На сезон потрібно до півтисячі бухт. І саме цей шпагат себе повністю виправдовує. Дилер забезпечує прийнятну ціну, а разом з тим – доставку та ще й відтермінування платежів.

Як розповіли AgroPravda.com представники компанії, в цьому році трохи змінились умови придбання: замість відтермінування використовується цінова знижка в залежності від об’єму закупівель та постійності роботи клієнтів. А доставку компенсує той факт, що товар пристутній на всіх філіях АБА «Астра» в Україні, що дає змогу в кожному регіоні забрати куплений товар, або відправити його клієнту (за його погодження) – перевізником.

Наразі лінійка поліпропіленового шпагату Agrotex складається з таких типів (Farmer, Silver та Jumbo):

  • 350 м/кг бухта 5 кг (сірий);
  • 600 м/кг бухта 5 кг (білий, сірий);
  • 130 м/кг бухта 10 кг (сірий, синій);
  • 1000 м/кг бухта 5 кг (білий, синій);

Лідером з постачання поліпропіленового шпагату для агробізнесу в Україні є компанія «Астра». Для придбання звертайтеся до регіональних представників

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР