На ринку шпагату в Україні набирає оберти новий продукт

2022-07-01 09:00:42 1604
На ринку шпагату в Україні набирає оберти новий продукт

Продовжуємо розповідати про ефективне використання сільськогосподарського шпагату в Україні. Цього разу розкажемо про новинку на ринку України.

Оскільки попит диктує пропозицію, як ми вже розповідали, провідний угорський виробник шпагату, компанія Agrotex Kft на замовлення офіційного українського дилера ТОВ «АБА «АСТРА» розробив ексклюзивну лінійку продукції – шпагат Garon. Цей продукт заповнює пробіл у типорозміру «500 4 кг 2000» (тобто 500 метрів шпагату на 1 кг, 4 кг бухти, що разом складає 2000 м), який має неабиякий попит серед українських фермерів.

Нагадаємо, чому в Україні зростає популярність угорського шпагату – можна почитати докладніше тут, а корисні поради – в матеріалі «На що звернути увагу при виборі шпагату».

На відповідність висунутим вимогам (а це – стійкість до гниття, вологи, агресивного середовища, стійкість до стирання, безпечність, тощо), шпагат Garon пройшов вдалі випробування в українських господарствах.

Нагадаємо, Garon 500 може застосовуватись на всіх моделях і марках тюкових та рулонних прес-підбирачів для сіновязання та тюкування, а також – як перев'язувальний та пакувальний мотузок. Він має високу міцність при розтягуванні, відмінну зав'язуваність вузлів, еластичність, відповідає ДСТУ ISO 4167:2009. І, що також важливо: він на 10-15% дешевше найближчих конкурентів.

Як розповів AgroPravda.com, Олександр Надь, керівник ЧП «Надь і Матей», шпагат Garon має попит, про нього питають, але оскільки продукт новий – ще важко сказати про якійсь певні тенденції.

У господарстві «Світанок» вже 3 тижні використовують шпагат Garon. Наразі скарг не поступало. І це є гарною ознакою.

Володимир Журавський зазначив, що шпагат (20 котушок) він купив для господарства просто тому, що це порадив знайомий. Але шпагат виявився добрим, нарікань немає. Тому робить вже другу покупку Garon 500.

В господарстві «Чапаєвське» на питання AgroPravda.com зазначили, що вже придбали 30 котушок Garon 500. Зазначили добре співвідношення ціна/якість шпагату, а також те, що шпагат виготовлено з первинної сировини, і що Garon дбайливо відноситься до в’язального апарату.

 
Компанії Agrotex Kft. – провідному виробнику шпагату в Угорщині, та одному з визначних виробників в Європі – більше 30 років. За цей час компанія зарекомендувала себе на вибагливому європейському ринку як виробник якісної продукції.

Наразі чудово оснащений завод компанії, розташований на території 30 га в містечку Дебрецен, виробляє 3000-5000 тонн поліпропіленових шпагатів різних видів щорічно. Продукція виготовляється методом фібриляції і кручення витягнутої нитки з поліпропіленової фольги і розфасовується по 5 або 10 кг в окремі вакуумні упаковки кольорової або білої фактури.

В Україні шпагат угорської марки представляє компанія ТОВ «АБА «АСТРА».

Для придбання звертайтеся до регіональних представників АБА «Астра».

Докладніше про шпагат Garon 500 дивіться: https://shop.astra-group.ua/ua/08-500-0500-01.html

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР