Як показали себе німецькі сівалки LEHNER в Україні

2022-07-26 14:00:52 1053
Як показали себе німецькі сівалки LEHNER  в Україні

Компанія LEHNER – німецький виробник пневматичних сівалок, лідер у сегменті розробок 12-вольтових сільськогосподарських агрегатів, відомий своєю надійною та точною технікою.

На українському ринку найбільш популярні пневматичні сівалки LEHNER серії VENTO, а також сівалки розкидного посіву серії SuperVario, які є яскравим прикладом надійності та німецької якості. Це обладнання з потужним вентилятором, що працює від бортової мережі трактора, ефективне рішення для посіву насіння трав, проміжних культур, сидератів, внесення мікродобрив та інших зернистих та гранульованих матеріалів.

Серед важливих переваг техніки – економія часу, ідеальне дозування, точне розкидання. Оскільки пристрій має окремий 12-вольтовий привід і працює незалежно від інших приводів (від кардана транспортного засобу або гідравлічної системи), це дозволяє кріпити обладнання до будь-якого агрегату та одночасно виконувати дві робочі операції. Такий підхід значно економить час та фінанси аграріїв.

Компанія HF Agro, офіційний дилер LEHNER в Україні, неодноразово демонструвала переваги техніки українським аграріям на Днях поля, демопоказах та виставках. І це принесло свої плоди – аграрії з цікавістю зустріли сівалки LEHNER, які можна поєднати з технікою, що вже є в господарствах. Менеджери HF Agro отримують багато хороших відгуків. Ось що кажуть аграрії, які придбали сівалки серії VENTO та SuperVario.

Віталій Яременко (головний інженер), Полтавська область:

«Мені дуже сподобалося, що сівалка повністю автономна. Вона не залежить ні від гідравліки, ні від кардана, працює від 12-вольтової мережі трактора. Дві клеми, 12 вольтів – і техніка знає свою справу. Нею просто керувати».

Андрій Власенко (фермерське господарство), Київська область:

«Максимально легко і просто працювати із сівалкою. Матеріал із бункера потрапляє в дозатор. Там отвори різних розмірів для різних культур чи добрив. Тому я використовую її для посіву гірчиці чи конюшини, сію кукурудзу, пшеницю, соняшник. Цією сівалкою вношу добрива, борюся зі шкідниками – завантажую її на повну. А ще вона проста у транспортуванні та обслуговуванні».

Василь Миколайович Коваленко (агроном), Київська область:

«Мене заінтригував у сівалці VENTO принципово інший спосіб розкидання. Я сказав би так – це нове технічне рішення для посіву та догляду за культурами. Уявіть собі, ширина розкидання до 12 метрів, сівалка чітко висіває насіння з точністю від 3 до 45 кг на га – спеціально перевіряв, так і є!»

Ігор Петрович Брись (директор агрофірми), Запорізька область:

«Ефективна техніка! Я одним агрегатом за зміну можу засіяти 45 га, а за хороших умов, якщо нічого не заважає, – до 65 га».

Олексій Гончарук, Кіровоградська область:

«Зручно, що цю сівалку можна кріпити до будь-яких машин та виконувати кілька операцій. Я ось кріпив до дискової борони. Ще знаю, що висів можна проводити одночасно зі збиранням урожаю, встановивши сівалку прямо на комбайн. Хочу цього сезону спробувати. Самі знаєте – зараз кожен виїзд трактора коштує хорошу копійчину! А так зекономлю».

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР