Fendt вдосконалив обприскувачі Rogator

2022-09-30 11:20:39 1566
Fendt вдосконалив обприскувачі Rogator

Самохідний польовий обприскувач Fendt Rogator 600 застосовується переважно на великих європейських площах для внесення добрив та угноюванні.

У сезоні 2023 року буде додатково оптимізована напрямна висоти штанги, а нові форсунки і безперервне очищення резервуару спростять застосування.

Для стабільного ходу напрямної висоти штанги зазнав змін тримач та було відрегульовано положення датчика. Нове положення краще захищає датчик від забруднень. Керування висотою штанги тепер опирається на дані про положення, що надають до шести датчиків. Це покращує автоматичне пристосування до висоти посівів, особливо рядних культур або за нерівномірних посівів.

Усі моделі Fendt Rogator серійного зразка отримають нові форсунки. Клапани керуються електронно-пневматичним приводом і тому мають меншу потребу в електроенергії. Нова система керування збільшує термін служби клапанів, а добре продумана конструкція полегшує очищення.

Одночасно компанія Fendt також пропонує нові варіанти форсунок. Нові форсунки від виробника Lechler відповідають усім вимогам щодо зменшення зносу та сумісні з автоматичною системою керування форсунок Fendt OptiNozzle.

Для модельного року 2023 компанія Fendt повністю переглянула рідинний контур. Це дозволило значно прискорити процес всмоктування. Крім того, помітно покращена доступність для технічного обслуговування, а адаптоване положення заливного патрубка полегшує процес наповнення. Вбудований додатковий насос для очищеної води забезпечує безперервне внутрішнє очищення бродильного чану. Водії можуть налаштовувати специфічне порогове значення для запуску процесу очищення. Якщо кількість бродильної маси нижче цього значення, то вода викачується в лінії та труби, які не застосовуються. Цей процес витісняє залишки від бродіння з ліній у резервуар без розбавлення суміші. Після цього друге порогове значення активує повне очищення внутрішньої частини резервуара. Система безперервного очищення резервуара Fendt ContiRins може відбуватися вже під час внесення добрив та значно скорочує час простою.

Крім того, у задній частині є новий комплект для очищення. Це підвищує зручність роботи, особливо за робочої ширини 39 м.

Робочий холодильник, мікрофон на підвісі та нове положення дзеркал підвищують зручність роботи в кабіні Fendt Vision Cab. Новий холодильний бокс може охолоджувати напої та їжу до 0° за Цельсієм навіть за високих зовнішніх температур. Мікрофон на підвісі гарантує найкращу якість звуку завдяки гнучкому підвісу та центральному розташуванню в кабіні. Шуми пригнічуються. Нове розташування зовнішніх дзеркал забезпечує гарний огляд навіть на нерівній поверхні або на високих швидкостях.

Новий ключ для відкривання та закривання фільтрів додатково підвищує робочий комфорт. Розташування на стіні позаду індукційного шлюзу забезпечує легкий доступ. Ключ входить до стандартної комплектації.

Попереджувальні знаки були переглянуті та переміщені таким чином, щоб зовнішню ширину машини можна було зменшити навіть із широкими штангами.

Моделі Fendt Rogator 600 можна замовити з липня 2022 року. Поставки розпочнуться у 2023 році.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР