Fendt розповів про моделі задньонавісних косарок Slicer 860

2023-01-20 11:20:06 888
Fendt розповів про моделі задньонавісних косарок Slicer 860

Для фермерів та підрядних організацій із великими площами компанія Fendt пропонує нову серію комбінованих косарок Fendt Slicer.

Модельний ряд доповнився двома легкохідними косарками типу «метелик» із різними плющилками. Технічні новації включають у себе цілковито новий косарний брус, новий економний режим та інноваційний привод DUO Drive для вальцевої плющилки.

На додаток до оптимізованих за вагою задньонавісних косарок Fendt Slicer 860 та 960, представлених у 2021 році, тепер додається задньонавісна косарка Fendt Slicer 860 у версії з зубчатою плющилкою, а також з вальцевою плющилкою.

Особливо в короткі терміни збору врожаю застосування задньонавісної косарки з плющилкою істотно скорочує процес в'янення. Fendt Slicer 860 KC із новою зубчатою плющилкою створює повітропроникну структуру корму, потребує низьких обертів та вкрай ефективно споживає пальне. Зубчата плющилка була адаптована до нового косарного бруса, а компоненти були оптимізовані з точки зору терміну служби. Довші зубці забезпечують вищу пропускну здатність навіть за важких та вологих посівів. Для більш точного керування процесом в'янення був адаптований кут нахилу контргребінця. Крім того, важіль регулювання висоти гребінця тепер легше регулювати.

Fendt Slicer 860 KC оснащений вальцевою плющилкою для дбайливої обробки густолистяних посівів, як-от бобових. Опційно для Fendt Slicer 860 RC також доступний прямий привод RC DUO Drive. Обидві вальця приводяться в рух і забезпечують високу пропускну здатність навіть за величезних та вологих посівів. Нижній валець приводиться в рух безпосередньо через циліндричну зубчату передачу, верхній рухомий валець приводиться в рух синхронно через продуману взаємодію шестерень і карданних шарнірів. Завдяки цьому привод керується особливо точно та рівномірно навіть за складних умов збирання врожаю, а стислі часові проміжки використовуються якнайкраще. Контактний тиск регулюється плавно регульованою пружиною без втрати потужності відповідно до корму та погодних умов. Крім того, підпружинений запобіжник захищає від пошкоджень сторонніми предметами.

Fendt Slicer 860 KC та das Fendt Slicer 860 RC розроблені для найрізноманітніших умов застосування і оснащені гідропневматичним механізмом розвантаження косарного бруса TurboLift, а також подовжувачами спеціальної форми для більшої свободи руху. Плаваючий зріз зменшує контактний тиск і направляє косарку точно вздовж контуру ґрунту. Це зменшує частку сирої золи в кормі, захищає ґрунт та зменшує споживання пального.

Завдяки збільшеному ходу маятника від -19° до +30° косарка працює з високою точністю навіть на горбистій місцевості. Ширина захоплення косарки Fendt Slicer, адаптована до ширини фронтальної косарки та перекриття із задньонавісним косарним механізмом, регулюється за допомогою двох стопорних штифтів без укорочення карданного валу.

Розроблена для компактного монтажу, центр ваги косарки знаходиться низько і близько до трактора. Це підвищує безпеку під час транспортування по дорозі, а транспортна висота становить менше 4 м. Інтегрований компенсаційний циліндр запобігає розгойдуванню та гарантує високий дорожній просвіт навіть на поворотній смузі.

Механічний захист від зіткнення Fendt EasySwing запобігає серйозним пошкодженням, як-от камінням. У разі зіткнення косарний вузол відхиляється назад і вгору, а потім під дією власної ваги повертається в робоче положення. Міцні пластикові бампери запобігають легким пошкодженням.

Бічний захист задньонавісної косарки Fendt Slicer 860 можна за бажанням скласти за допомогою гідравліки з кабіни трактора. Це істотно скорочує час на переоснащення в полі. Водії можуть блокувати фронтальний захист у різних положеннях за допомогою важеля. Це полегшує доступ до косарного бруса, а швидку заміну ножів та технічне обслуговування виконуються швидко та легко.

Обидві косарки типу «метелик» серійного зразка оснащені ящиком для інструментів та ключем для швидкої заміни леза. Ключ автономно утримує косарний диск у відкритому положенні, щоб ніж можна було замінити обома руками. Це скорочує час простою та підвищує безпеку і зручність роботи.

Під час розробки нового косарного бруса із циліндричними зубчатими колесами основна увага приділялася довговічності, високій ефективності та пласкій конструкції. Міцна конструкція косарного бруса поєднує в собі високу пропускну здатність та рівномірний потік корму навіть за складних умов.

Зубчаті колеса для приводу дисків косарки розташовані в ряд для лінійного потоку потужності з високою ефективністю. Великі зубчаті колеса скорочують час циклу, а, отже, витрати на знос. У місцях переходу 3,5 зубці зчіплюються між собою. Це підвищує функціональну безпеку та покращує передачу тягового зусилля. Разом із тим розташування та конструкція всіх елементів забезпечують високу плавність ходу та низький рівень шуму косарного бруса. Приводні вузли дисків косарки суцільно кріпляться болтами і характеризуються тривалим терміном служби та стабільністю.

Повністю роботизована зварна конструкція корита і кришки забезпечує максимальну герметичність і збільшує термін служби косарного вузла. Два бічні подовжувачі та товстостінний матеріал забезпечують високий рівень стабільності горизонтальної форми косарного бруса. Завдяки зручній в обслуговуванні конструкції косарний вузол, контрніж і полози можна за потреби швидко замінити. Спеціальне гвинтове з'єднання лез забезпечує обертання на 360°, тому леза можна використовувати з обох сторін.

Спеціально розроблені великі косарні диски зменшують кількість косарних модулів вздовж всієї ширини захоплення. Це підвищує коефіцієнт корисної дії. Велике перекриття між дисками косарки збільшує поверхню різання та забезпечує чистий зріз. Водночас спеціальний профіль косарного диска створює ефект всмоктування, який піднімає косарний матеріал перед його зрізанням і забезпечує рівний зріз. Завдяки цьому ефекту потоку навіть важка скошена маса чистою транспортується до плющилки, обробляється, після чого складується.

Концепція приводу, яка послідовно розроблена для ефективного використання потужності, дозволяє знизити швидкість вала відбору потужності до 850 об/хв за хороших умов і, таким чином, працювати з економією палива. Захист від перевантаження та вбудований механізм вільного ходу в коробці передач запобігають пошкодженню машини. Це економить паливо та захищає компоненти і навколишнє середовище.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР