Тайтен Машинері Україна взяла участь у ювілейній Битві Агротитанів

2023-09-18 17:00:16 1001
Тайтен Машинері Україна взяла участь у ювілейній Битві Агротитанів

Наприкінці літа Тайтен Машинері Україна під егідою свого ключового партнера, компанії КУН Україна, взяла участь у ювілейній Битві Агротитанів, яка пройшла 30 серпня на полях групи компаній "ТАК Агро" в Київській області.

Битва Агротитанів - це подія національного масштабу, яка щороку збирає аграріїв з усіх куточків України. Саме тут можна побачити сільськогосподарські агрегати різних світових брендів в роботі та оцінити їх можливості в полі, поспілкуватись із однодумцями, разом знайти шляхи подолання викликів галузі, поділитися планами та досягненнями, дізнатися про нові технологічні рішення та продукти, що сприяють розвитку аграрного бізнесу.

Тайтен Машинері Україна продемонструвала агрегати KUHN з власної лінійки наявної техніки на складі. Показали в роботі та статиці такі машини:

  • Посівний комплекс KUHN ESPRO 6000 RС як універсальне та гнучке посівне рішення. Ця сівалка може працювати після плуга, мінімального обробітку або безпосередньо по рослинних рештках, тож максимально задовольнить потреби аграрного господарства із будь-якими культурами. Ці сівалки, на відміну від конкурентів, не потребують великого тягового зусилля, тому є напрочуд економічними, забезпечують точність висіву на високій швидкості 17 км/год та мають інтуїтивно зрозумілі налаштування. Можна сміливо сказати, що такий агрегат стане в нагоді у кожному господарстві, адже одна з ключових переваг цієї сівалки – адаптивність. 
  • Причіпний обприскувач KUHN METRIS AUTOSPRAY з яким великі площі не проблема! Ця високоефективна машина призначена для обробки сільськогосподарських культур та внесення добрив. Агрегат гарантує високу швидкість роботи незалежно від типу рельєфів, помітно зменшує витрати робочої рідини та дозволяє розширити часовий діапазон обробітку рослин, чим вдало відрізняється від іншої техніки. Машина легка, компактна та маневрена, продумана до найдрібніших деталей, має міцну та надійну конструкцію. Система AUTOSPRAY гарантує високу якість розпилення, адже незалежно від швидкості роботи та кліматичних умов відбувається контроль за розміром краплі та забезпечується відмінне робоче покриття.
  • Причіпний рулонний прес-підбирач KUHN VB 3155. Особливістю цього агрегату є змінна камера з трьома роликами і п’ятьма ременями, які забезпечують швидке рівномірне ущільнення сіна чи соломи відповідно до заданих параметрів. Поєднання системи Progressive Density та продуманої конструкції камери пресування забезпечує формування ідеальних рулонів. Українські аграрії відмічають, що разом з усіма інноваціями, які втілили в життя інженери KUHN, рулонний прес-підбирач KUHN VB 3155 демонструє відмінну енергоефективність та працює з тракторами потужністю від 80 к.с., що дозволяє економити пальне та дорогоцінні ресурси.
  • Напівнавісний плуг KUHN MULTI-LEADER забезпечує дуже високу продуктивність роботи з простотою використання начіпного плуга, має надміцну конструкцію для роботи в найінтенсивніших умовах. Оснащений новою системою корекції відхилу, запатентованою KUHN, у парі з трактором плуг ідеально вирівняний вздовж лінії тяги для оптимальної оранки.
  • Причіпний мульчувач KUHN RM 610 є лідером серед інших машин для роботи в умовах підвищеного навантаження. Цей агрегат працює з трактором потужністю до 350 к.с. й задовольнить потреби будь-якого господарства високоякісним переробітком пожнивних решток та їх рівномірним розподілом поверхнею ґрунту. Бездоганне подрібнення досягається завдяки трьом елементам: ротора з великим діаметром, достатньою зоною перекриття ножів та їх високою лінійною швидкістю. Універсальні мульчувачі KUHN - незамінні помічники в обробітку пасовиськ та полів розумного господаря!

Перегляньте відео-ролик, де продукт-менеджер Тайтен Машинері Україна Дмитро Проданов розповідає про техніку, яку було представлено на заході:

Окрім досить широкого спектру техніки Тайтен Машинері Україна вперше презентувала нову універсальну систему автоводіння під власним брендом T-Line PRO TRACK. Основними перевагами цього комплекту є висока точність (до 2,5 см), простота встановлення та налаштування, підвищення продуктивності роботи техніки та значна економія паливно-мастильних матеріалів. Поміж іншого, однією з вагомих переваг в умовах сьогодення є розумна ціна за збереження високої якості продукту й, на додачу, річна підписка до мережі базових станцій RTK + для всіх українських агро-виробників. Систему можна придбати окремо або разом із трактором CASE IH Farmall M на акційних умовах.

Також були представлені вже знайомі всім системи точного землеробства Raven HAWKEYE 2 та дрон-обприскувач XAG V40.

Техніка, сервіс, оригінальні запчастини та інноваційні рішення для точного землеробства – все це пропонує компанія Тайтен Машинері Україна для гармонійного розвитку Вашого аграрного господарства та досягнення найкращих фінансових результатів!

Зателефонуйте нам за номером 0 800 50 80 80, щоб дізнатися більш детальну інформацію та отримати найкращу пропозицію на ринку.

Будьте завжди в курсі подій, новинок та пропозицій компанії Тайтен Машинері Україна - підписуйтесь на сторінку Facebook: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua/

Слідкуйте за появою нових вакансій для фахівців аграрної галузі на LinkedIn-профілі компанії: https://www.linkedin.com/company/17887036/admin/

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР