На Agritechnica відбулась важлива зустріч CNH Industrial, Titan Machinery і «Нібулон»

2023-11-16 17:00:25 2045
На Agritechnica відбулась важлива зустріч CNH Industrial, Titan Machinery і «Нібулон»

Ефективний розвиток та модернізація технологій вирощування рослинних культур - спільна мета ключових гравців українського аграрного ринку.

Українські лани - американська техніка. На міжнародній виставці Agritechnica 2023 в Ганновері, Німеччина, команда ТОМ-менеджменту компанії «Нібулон» на чолі з Андрієм Вадатурським провела зустріч з представниками правління CNH Industrial і «Тайтен Машинері». Спілкувались про майбутню співпрацю та спільні погляди на майбутнє.

Зокрема, було обговорено кроки в напрямку модернізації технологій вирощування рослинних культур при застосуванні надійного та ефективного обладнання CASE IH для підтримки та розвитку сільськогосподарської галузі України. 

Шукаючи можливість наростити ефективність та зменшити собівартість виробництва аграрної продукції, українські компанії потребують якісної техніки та надійної сервісної підтримки. Тайтен Машинері Україна, офіційний дилер Case IH, в умовах сьогодення є надійним партнером для українських аграріїв, пропонуючи рішення, які дозволяють працювати найбільш ефективно та допомагають вистояти у складні часи.

Які ж цікаві та прогресивні новинки презентувала компанія CASE IH для розвитку аграрної галузі на міжнародній виставці AGRITECHNICA?

Цьогоріч бренд CASE IH з гордістю представляє рішення для європейських виробників усіх масштабів та секторів - від найпотужнішого трактора Quadrac 715 й до першого цілком електричного трактора Farmall 75C Electric. Також для огляду відвідувачам були запропоновані останні новинки продуктової лінійки бренду, включно з комбайнами та прес-підбирачам.  

У номінації Farm Machine Award 2024 відзнаку отримав цілком новий електричний трактор Farmall 75C Electric, який було визнано найкращим компактним трактором. Він має чотири напівавтономні функції, включно з режимом безпеки та функцією Follow me, а також режим прямування за рядом. Крім того, електричний Farmall 75C має безпечний режим, який може виявляти людей, тварин чи об'єкти поряд із трактором в радіусі 360о. У комплектації з фронтальним навантажувачем цей трактор може використовуватися як прифермерський чи комунальний.

Також під час церемонії Agritechnica Innovation Award визнання журі отримала система Advanced Feedrate Radar, яку було розроблено для комбайнів Case IH Axial-Flow - технологія здобула срібну медаль. Система за допомогою чотирьох радарних блоків на жниварці передбачає кількість маси, що надійде до комбайну, це дозволяє до 20% збільшити швидкість роботи комбайна без ризику блокування.

На стенді CASE IH неабиякою увагою користувалася зона Connect Room, де гості могли зануритися у світ технологій та дізнатися про ефективне використання даних, отриманих як від машин CASE IH, так і від змішаних парків техніки, у своїх щоденних операціях.

Компанія Тайтен Машинері Україна більш, ніж 10 років є офіційним дилером CASE IH на ринку України та пропонує вітчизняним аграріям надійну інноваційну техніку, провідні технології для точного землеробства, широкий асортимент запчастин та професійну сервісну підтримку. Ми створюємо всі умови для гармонійного розвитку аграрного бізнесу наших Клієнтів та досягнення ними найкращих фінансових результатів.

Будьте завжди в курсі подій, новинок та пропозицій компанії Тайтен Машинері Україна - підписуйтесь на сторінку Facebook: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua/

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР