Case IH представив ще 20 нових моделей тракторів Quantum

2023-07-26 17:10:46 1731
Case IH представив ще 20 нових моделей тракторів Quantum

Нещодавно у класичному виноробному регіоні Пфальце (Німеччина) Case IH представив нові чотири моделі тракторів V, F, N та CL, кожна з яких має п'ять версій (загалом понад 20 моделей тракторів).

Потужність техніки варіюється від моделі Case IH Quantum 80 номінальною потужністю 74 к.с. до нової топової в лінійці моделі Case IH Quantum 120 номінальною потужністю 120 к.с.

Нові моделі Case IH Quantum повністю відрізняються від попередніх версій і являють собою великий стрибок у розвитку. У компанії запевняють, що трактори мають більше 70% новостворених деталей, у конструкції тракторів є безліч значних інновацій, серед яких двигун, гідравлічна система, трансмісія ActiveDrive2, нова кабіна.

Крім моделі Case IH Quantum 80 з двигуном FPT F5C об'ємом 3,4 л, всі моделі оснащені двигунами об'ємом 3,6 л.

Всі нові моделі Case IH Quantum у стандартній комплектації оснащені повним приводом та, за винятком виконання Case IH Quantum CL, переднім мостом з підвіскою.

Коробка передач ActiveDrive2 з 32 передачами переднього та 16 заднього ходу дозволяє розвивати швидкість від 0,7 до 40 км/год. За запитом трансмісія може бути розширена ще на вісім щаблів, що дозволяє знизити швидкість до 0,17 км/год.

Інші ключові особливості включають новий дисплей на передній стійці та повну сумісність із системою наведення AFS та телеметричним рішенням AFS Connect.

Case IH Quantum V з мінімальною зовнішньою шириною лише 1063 мм із шинами 280/85 R28, шириною кабіни 980 мм і вузькою рамою – ідеально підходить для виноградників із вузькими міжряддями. У версії з простим і ефективним оснащенням Case IH Quantum V має кабіну з кондиціонером і сидінням преміум-класу з пневмопідвіскою, трансмісію ActiveDrive2 і повнопривідний передній міст. Він також включає механічну систему керування задньою підвіскою Lift-O-Matic Plus і гідравлічний насос на 64 л/хв.

Case IH Quantum N – вузькоколійний трактор для виноградників і муніципалітетів представлений вперше. Завдяки зовнішній ширині 1325 мм, більшій кабіні шириною 1145 мм і центральній рамі він ідеально підходить для міжрядь близько 2 метрів у виноградарстві. Як і моделі Case IH Quantum V і Case IH Quantum F, Case IH Quantum N доступний у двох варіантах оснащення.

Нова модель Case IH Quantum F із стандартною зовнішньою шириною 1,5 метра підходить для фруктових садів та ширших виноградників. Як і у випадку з Case IH Quantum V, існує простий та ефективний варіант оснащення та варіант для максимального комфорту та інтуїтивно зрозумілого управління.

Новий Case IH Quantum CL для просапних культур має ту саму платформу оператора, що і новий Case IH Quantum F. Основна відмінність між версіями CL і F полягає у ширшій передній осі, яка встановлюється на стандартні трактори Case IH. Трактор Case IH Quantum CL з вантажопідйомністю на передню вісь 2500 кг та міжфланцевою відстанню до 1584 мм може бути оснащений шинами більшого розміру для виконання різноманітних завдань у садах та на змішаних фермах. Особливо на горбистій місцевості такий підхід у поєднанні з електрогідравлічним повним приводом і блокуванням диференціала забезпечує краще зчеплення з дорогою і додаткову стійкість.

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР