«Епіцентр Агро» придбав рекордну кількість тракторів Fendt 900

2024-02-08 14:49:13 1575
«Епіцентр Агро» придбав рекордну кількість тракторів Fendt 900

Нещодавно компанія «Епіцентр Агро» підписала контракт на придбання в лізинг 50 нових тракторів Fendt 942 Vario.

Вибір цієї моделі обґрунтовує головний інженер департаменту з аграрних питань Олександр Березюк.

–  В тракторному парку нашої компанії присутні такі відомі бренди як John Deere, Fendt, Case IH, NH, Claas. Тому в процесі експлуатації ми маємо змогу чітко фіксуватипереваги і недоліки кожного з них. Сьогодні 50% тракторного парку холдингу – трактори бренду Fendt. За співвідношенням «ціна-якість» цей виробник нас цілком влаштовує. З метою оновлення наявного технічного парку ми обрали модель Fendt 942 Vario. Серед переваг цього трактора – двигун MAN з 9-літровим робочим об’ємом, який працює за концепцією низьких робочих обертів (діапазон робочих обертів від 650-1700 об/хв), що в тандемі з трансмісією VarioDrive дає економію дизельного палива в середньому 10-12% на 1 га обробітку. Також хочу відмітити, що компоненти двигуна внутрішнього згорання розраховані на інтервал технічного обслуговування 500 мотогодин. Для порівняння: в наявному парку тракторів регламентне ТО двигуна внутрішнього згорання передбачає 250-300 мотогодин, – розповідає Олександр Березюк.

​За його словами, до переваг цієї моделі можна також віднести незалежну передню підвіску, яка дає можливість краще передавати зчіпне зусилля трактора з ґрунтом та забезпечує комфортні умови роботи механізатора при роботі з причіпним обладнанням, що потребує дотримання робочої швидкості більше 12 км/год. Безступінчата КПП, амортизація кабіни, багатофункціональний мультиджойстик керування трактором роблять цю модель ще більш конкурентною серед решти.

Всі придбані трактори обладнанні навігаційними системами Trimble, що дозволяєпідвищити їх продуктивність з дотриманням якості проведення технологічної операції, здійснювати диференційоване внесення добрив, ЗЗР, насіння по картам та отримувати зворотню інформацію про факт внесення, висіву.

Також 2 трактори з 50 обладнані «поворотними терміналами», що дають можливістькомфортно та більш ефективно працювати з фрезою для розкорчовування заліснених земельних ділянок в поточному та наступних роках.

Варто зазначити, що на даний момент 25 тракторів вже отримано компанією, а решту 25 заплановано отримати до кінця березня. Окрім оптимального співвідношення ціни та якості, важливими чинниками при виборі моделі Fendt 942 Vario стали взаємовигідні партнерські програми з фінансовими установами, а також доступність тракторів у виробника для часткового отримання під осінній сезон 2023 року та весняний 2024 року.


Нагадаємо, в Україні бренд Fendt пропонує компанія «Агробудівельний альянс «Астра», яка є одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Основні напрямки діяльності компанії — це продаж нової та вживаної сільгосптехніки техніки; гарантійний сервіс та продаж запасних частин.

«Астра» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент техніки для виконання практично всіх видів сільськогосподарських робіт: Fendt, Valtra, Manitou, Berthoud і Horsch, Framest, Bogballe, Valley, Trimble, Oros. Компанія постачає замовникам найширший спектр оригінальних запасних частин для підтримки всіх моделей сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих виробників. Ключову позицію в діяльності компанії посідає сервісне обслуговування сільгосптехніки, що розповсюджується на майже всю територію України і забезпечує швидке реагування на запити від аграріїв.

Компанія «Астра» вже 25 років працює на аграрному ринку України та забезпечує сільгоспвиробників якісною сільгосптехнікою, інноваційними агротехнологіями та незмінно високим рівнем сервісу.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР