Fendt отримав дві нагороди AE50 2024 за інновації

2024-02-20 14:30:41 1695
Fendt отримав дві нагороди AE50 2024 за інновації

У середині лютого Американське товариство сільськогосподарської та біологічної інженерії (ASABE) вручає нагороду AE50. Цього року два трактори Fendt були відзначені престижною нагородою: Fendt 200 Vario та новий Fendt 600 Vario.

«Для AGCO велика честь отримати визнання ASABE і цього року», — сказав Ерік Гансотія, президент, голова та головний виконавчий директор AGCO. «Протягом останніх чотирьох років AGCO та наші бренди отримали 24 нагороди AE50, підтверджуючи нашу позицію лідера індустрії AE50 у сфері інновацій та досконалості в інженерії, яка розвиває можливості фермерів, покращує їхню діяльність і допомагає їм нагодувати світ. З двома нагородами AE50 Awards 2024 для Fendt 200 і Fendt 600 Vario компанія Fendt отримала 12 нагород AE50 за останні чотири роки».

Серія тракторів Fendt 200 Vario – є найменшими тракторами бренду, але вони поєднують в собі всі характеристики, які клієнти Fendt очікують від більших машин. Трактори універсальні і мають відмінну маневреність навіть у важких умовах посіву. Трактори 200 Vario доступні в трьох моделях з номінальною потужністю від 94 до 114 кінських сил і доступні в стандартній конфігурації або в трьох додаткових конфігураціях. Трактори оснащуються двигуном AGCO Power 3,3 л і варіатором Fendt Vario CVT.

Трактори Fendt серії 600 Vario оснащені абсолютно новим 4-циліндровим 5,0-літровим двигуном AGCO Power Core 50 у чотирьох варіантах потужності – від 164 до 224 кінських сил. У поєднанні з інтелектуальною трансмісією Fendt VarioDrive CVT, двигун трактора створює ефективну та просту в управлінні трансмісію, яка покращує продуктивність. Усі моделі мають можливості Dynamic Performance, які дозволяють вивільняти до 15 додаткових кінських сил за допомогою розумних датчиків, які визначають потребу в потужності. Fendt 600 Vario дебютував на виставці Agritechnica 2023.

Нагадаємо, AE50 — щорічна нагорода, яка присуджується за найбільш інноваційні рішення в розробці техніки чи систем, призначених для харчової промисловості та сільського господарства. Програма нагород AE50 має на меті підкреслити важливу роль нової продукції та систем у виведенні на ринок провідних технологій. Новітні інженерні розробки допомагають фермерам, підприємствам харчової промисловості та виробникам обладнання збільшувати прибутковість бізнесу шляхом підвищення ефективності, якості та безпеки праці.


Нагадаємо, трактори Fendt в Україні представляє компанія «Агробудівельний альянс «Астра», яка є одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Основні напрямки діяльності компанії — це продаж нової та вживаної сільгосптехніки техніки; гарантійний сервіс та продаж запасних частин.

«Астра» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент техніки для виконання практично всіх видів сільськогосподарських робіт: Fendt, Valtra, Manitou, Berthoud і Horsch, Framest, Bogballe, Valley, Trimble, Oros. Компанія постачає замовникам найширший спектр оригінальних запасних частин для підтримки всіх моделей сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих виробників. Ключову позицію в діяльності компанії посідає сервісне обслуговування сільгосптехніки, що розповсюджується на майже всю територію України і забезпечує швидке реагування на запити від аграріїв.

Компанія «Астра» вже 25 років працює на аграрному ринку України та забезпечує сільгоспвиробників якісною сільгосптехнікою, інноваційними агротехнологіями та незмінно високим рівнем сервісу.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР