Тема: секс шоп
Привіт, хлопці! Чи може хтось порекомендувати магазин іграшок для дорослих з високою якістю та надійною доставкою? Хочу вибрати щось особливе для себе та партнера.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Удобрения » секс шоп
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Привіт, хлопці! Чи може хтось порекомендувати магазин іграшок для дорослих з високою якістю та надійною доставкою? Хочу вибрати щось особливе для себе та партнера.
Привіт, хлопці! Знову звертаюся з враженнями від магазину "Не Для Скуки". Обрав для себе масажний гель та іграшку для вагінальних стимуляцій. Вражений величезним асортиментом та якістю товарів. Доставка була оперативною, упаковка - абсолютно анонімною. Хто хоче якісних та різноманітних інтимних покупок загляніть в цей секс шоп удачі вам!
И что там толкового можно купить?
Привет! Я знаю хороший секс-шоп Sexgood.com.ua в котором покупал интимные товары для себя и своей супруги. Начинали мы с разных кремов, ароматов, жидких вибраторов и так далее. Сейчас у нас уже приличный арсенал игрушек, которыми мы пользуемся в сексе. Это реально новый уровень получения удовольствия. Причем от самого процесса мы кайфуем вместе, снимаем на видео и потом пересматриваем - это здорово!
Спасибо. Посмотрю.
Я нашла еще отличный секс шоп Safe Your Love, тут есть вибраторы для женщины , которые каждая хотела бы иметь. И я уже для себя подобрала. И еще куплю себе красивое белье. Будем с мужем на выходных экспериментировать.
Хтось використовував резинові вагіни, як відчуття? Де краще купувати?
Шукала ідеальний подарунок для свого партнера та вирішила звернути увагу на інтимні іграшки. Вибір припав на резинову вагіну, адже чула багато позитивних відгуків про такі аксесуари. Почала шукати в інтернеті та натрапила на сексшоп "Талла". Спершу мене вразив великий асортимент іграшок для дорослих – від класичних моделей до сучасних варіантів з додатковими функціями. Замовлення зробила онлайн, і це було дуже зручно: зручний сайт, швидкий вибір та конфіденційність гарантовані. Особливо сподобалося, що в описі кожного товару є детальна інформація про матеріали, функціональність і переваги. Резинова вагіна https://talla.ua/ua/vaginy-material-ter … ya-rezina/ яку я обрала, виконана з якісного матеріалу, який на дотик максимально реалістичний. Також важливо, що догляд за нею дуже простий, а це економить час. Доставка була швидкою, а упаковка – нейтральною, без натяку на вміст. Це дуже важливо для тих, хто цінує приватність. Однозначно рекомендую сексшоп "Талла" – це місце, де можна знайти якісні товари за приємними цінами. Купувати онлайн – зручно, швидко і безпечно.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Удобрения » секс шоп