Dralde написав:Привет, форумчане! Мой ноутбук начал громко гудеть, особенно когда я запускаю игры или тяжелые программы. Кажется, что звук идет от кулеров, и он становится невыносимым. Может кто-то сталкивался с подобной проблемой и знает, что с этим делать? Нужен совет, куда обратиться в Киеве.
Привіт! Проблема з гучним гудінням ноутбука часто пов'язана з тим, що кулери працюють на максимальних обертах, щоб охолодити систему. Це може бути наслідком накопичення пилу або недостатньої термопасти. Я рекомендую звернутися до професіоналів для чистки ноутбука та заміни термопасти https://rns.com.ua/uslugi/chistka-noutb … ermopasty/ В Києві можу сміливо радити майстрів із компанії RNS. Я давно співпрацюю з цими хлопцями, і завжди залишаюсь задоволений їхньою роботою. Вони швидко та якісно виконують усі роботи, а також надають гарантію на послуги. Також варто звернути увагу на те, що регулярне обслуговування може суттєво продовжити термін служби вашого ноутбука. Якщо є можливість, спробуйте виконувати профілактичну чистку хоча б раз на рік, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Не зволікайте, зверніться до RNS, і ваш ноутбук знову запрацює тихо та ефективно!