yaroslavs написав:Я також викидав старі препарати й купував нові для дезінфекції перед початком сезону. Можу сказати, що добре працюють засоби на основі кальцію гіпохлориту. Вони не тільки очищають чашу басейну, але й чудово підходять для очищення фільтрів. Перевіряйте магазини, де продають сертифіковані засоби, бо з дешевшими варіантами часто є проблеми з ефективністю. Я завжди читаю відгуки, щоб не нарватися на підробку.
Хочу поділитися досвідом використання концентрованого гранульованого препарату, для шокової дезінфекції води у басейні https://thesriblo.com/shop/kisen-na-10-kubm від компанії «ЦЕ СРІБЛО». Давно шукав безпечний засіб для обробки води в басейні без використання хлору, адже у мене в родині є люди з алергією, а хлор завжди викликав проблеми. Коли я дізнався про цей препарат, вирішив спробувати. Це двокомпонентний засіб, який містить біоцидний полімер, наносрібло та мідь. Його великий плюс в тому, що він ефективно знищує бактерії, цвіль, грибки та водорості, а також освітлює воду, при цьому не має неприємного запаху хлору.
Я використовую його для шокової дезінфекції басейну перед запуском. Вода стає прозорою і чистою буквально за пару годин. Що важливо, продукт не пошкоджує фільтри і обладнання, тому їх можна безпечно використовувати після обробки. Якщо хочете перейти на безхлорне очищення, однозначно рекомендую звертатися в цей магазин. У мене все працює на відмінно, тому раджу перевірити цей засіб.