1

Тема: Гранульований препарат для шокової дезінфекції басейну

Хочу замовити концентрований гранульований препарат для шокової дезінфекції басейну перед запуском на сезон. Потрібно, щоб він ефективно очищав чашу басейну, фільтри та інше обладнання. Чи є перевірені інтернет-магазини для такого товару, де можна знайти якісні засоби?

2

Re: Гранульований препарат для шокової дезінфекції басейну

Я сам використовував кілька таких препаратів для дезінфекції басейну. Зазвичай замовляю через перевірені сайти, де є відгуки від інших користувачів. Препарати на основі кальцію гіпохлориту або активного кисню працюють дуже добре для очищення як чаші, так і фільтрів. Звісно, потрібно дотримуватись інструкцій для ефективного результату, адже неправильне дозування може зменшити ефект.

3

Я також викидав старі препарати й купував нові для дезінфекції перед початком сезону. Можу сказати, що добре працюють засоби на основі кальцію гіпохлориту. Вони не тільки очищають чашу басейну, але й чудово підходять для очищення фільтрів. Перевіряйте магазини, де продають сертифіковані засоби, бо з дешевшими варіантами часто є проблеми з ефективністю. Я завжди читаю відгуки, щоб не нарватися на підробку.

4

yaroslavs написав:

Я також викидав старі препарати й купував нові для дезінфекції перед початком сезону. Можу сказати, що добре працюють засоби на основі кальцію гіпохлориту. Вони не тільки очищають чашу басейну, але й чудово підходять для очищення фільтрів. Перевіряйте магазини, де продають сертифіковані засоби, бо з дешевшими варіантами часто є проблеми з ефективністю. Я завжди читаю відгуки, щоб не нарватися на підробку.

Хочу поділитися досвідом використання концентрованого гранульованого препарату, для шокової дезінфекції води у басейні https://thesriblo.com/shop/kisen-na-10-kubm від компанії «ЦЕ СРІБЛО». Давно шукав безпечний засіб для обробки води в басейні без використання хлору, адже у мене в родині є люди з алергією, а хлор завжди викликав проблеми. Коли я дізнався про цей препарат, вирішив спробувати. Це двокомпонентний засіб, який містить біоцидний полімер, наносрібло та мідь. Його великий плюс в тому, що він ефективно знищує бактерії, цвіль, грибки та водорості, а також освітлює воду, при цьому не має неприємного запаху хлору.
Я використовую його для шокової дезінфекції басейну перед запуском. Вода стає прозорою і чистою буквально за пару годин. Що важливо, продукт не пошкоджує фільтри і обладнання, тому їх можна безпечно використовувати після обробки. Якщо хочете перейти на безхлорне очищення, однозначно рекомендую звертатися в цей магазин. У мене все працює на відмінно, тому раджу перевірити цей засіб.