1

Тема: Купівля авто

Підкажіть хороший автосалон для купівлі авто

2

Re: Купівля авто

Если хотите настоящую внедорожную роскошь, то рекомендую  range rover evoque — купить лучше у официального представителя https://landrover.com.ua/ru/rangeroverevoque . Мы с семьёй именно так и сделали. Надёжность, полная комплектация, квалифицированное обслуживание — всё, как должно быть.

3

mizolda написав:

Підкажіть хороший автосалон для купівлі авто

Все залежить від марки авто яку ви хочете.. якщо я вам салон порше порекомендую? Будете купувати?

4

Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?

5

Ogurchik написав:

Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?

Насправді, тут важливо не плутати два різні види страхування, бо логіка ціноутворення в них кардинально відрізняється. Якщо ми говоримо про звичайну "автоцивілку" (ОСЦПВ), то там ціна взагалі не залежить від вартості самого авто. Хоч у вас старенький Lanos, хоч новенький Porsche — тариф рахується за об'ємом двигуна, місцем реєстрації власника та наявністю пільг. А от у КАСКО все навпаки: там вартість машини — це головний фактор, бо страховій треба розуміти, скільки грошей доведеться виплачувати, якщо, не дай Боже, трапиться тотальний збиток або викрадення.

З власного досвіду скажу: не варто вестися на найдешевші пропозиції від маловідомих контор. Заощадите 200 гривень, а потім при ДТП будете самі бігати за страховою місяцями. Краще дивіться на рейтинг виплат. Щодо того, де купувати, то я вже пару років як відмовився від паперових полісів і агентів на дорогах. Все роблю через смартфон — це і швидше, і поліс завжди під рукою, не треба ритися в бардачку.

У мене встановлений мобільний додаток страховка для Android там можна за хвилину порівняти ціни від різних страхових і відфільтрувати їх за відгуками чи розміром франшизи. До речі, щодо франшизи — це моє головне застереження: завжди дивіться на цей пункт. Краще переплатити сотню гривень за нульову франшизу, ніж потім при дрібній аварії викладати кілька тисяч зі своєї кишені, бо страховка їх не покриває.