Тема: Купівля авто
Підкажіть хороший автосалон для купівлі авто
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Покупка техники » Купівля авто
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Если хотите настоящую внедорожную роскошь, то рекомендую range rover evoque — купить лучше у официального представителя https://landrover.com.ua/ru/rangeroverevoque . Мы с семьёй именно так и сделали. Надёжность, полная комплектация, квалифицированное обслуживание — всё, как должно быть.
Все залежить від марки авто яку ви хочете.. якщо я вам салон порше порекомендую? Будете купувати?
Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?
Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?
Насправді, тут важливо не плутати два різні види страхування, бо логіка ціноутворення в них кардинально відрізняється. Якщо ми говоримо про звичайну "автоцивілку" (ОСЦПВ), то там ціна взагалі не залежить від вартості самого авто. Хоч у вас старенький Lanos, хоч новенький Porsche — тариф рахується за об'ємом двигуна, місцем реєстрації власника та наявністю пільг. А от у КАСКО все навпаки: там вартість машини — це головний фактор, бо страховій треба розуміти, скільки грошей доведеться виплачувати, якщо, не дай Боже, трапиться тотальний збиток або викрадення.
З власного досвіду скажу: не варто вестися на найдешевші пропозиції від маловідомих контор. Заощадите 200 гривень, а потім при ДТП будете самі бігати за страховою місяцями. Краще дивіться на рейтинг виплат. Щодо того, де купувати, то я вже пару років як відмовився від паперових полісів і агентів на дорогах. Все роблю через смартфон — це і швидше, і поліс завжди під рукою, не треба ритися в бардачку.
У мене встановлений мобільний додаток страховка для Android там можна за хвилину порівняти ціни від різних страхових і відфільтрувати їх за відгуками чи розміром франшизи. До речі, щодо франшизи — це моє головне застереження: завжди дивіться на цей пункт. Краще переплатити сотню гривень за нульову франшизу, ніж потім при дрібній аварії викладати кілька тисяч зі своєї кишені, бо страховка їх не покриває.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Покупка техники » Купівля авто