1

Тема: Як знайти «свого» майстра манікюру?

Постійно чую від дружини скарги, що майстри в Києві роблять або криво, або занадто довго. Вона ніяк не може знайти людину, до якої хотілося б повертатися постійно. То кутикулу поріжуть, то покриття через тиждень відвалюється. Може підкажете, на що взагалі звертати увагу при виборі спеціаліста? Хочу допомогти їй нарешті закрити це питання і знайти нормальну студію з адекватними цінами.

2

Re: Як знайти «свого» майстра манікюру?

Вибір майстра це завжди лотерея, але є декілька робочих методів. Я була в у різних місцях, поки не зрозуміла, що рейтинг у гуглі не завжди показник. Треба дивитися на реальні фото робіт, де видно макрозйомку кутикули. Якщо там все ідеально і немає подразнень, то можна пробувати. Також важливо, щоб інструменти були стерильні, бо безпека понад усе.
Я тепер ходжу тільки до перевіреної дівчини.

3

Дружина теж каже, що багато хто ретушує знімки, а в реальності виходить зовсім інша картина. Вона шукає таку людину, щоб не треба було щоразу пояснювати елементарні речі про товщину нігтя чи форму.
Хочеться просто записатися, прийти і отримати якісний результат без зайвих розмов. Може хтось має на прикметі конкретну студію на правому березі або в центрі?
Бажано таку, де майстри працюють стабільно добре і склад персоналу не змінюється щомісяця. Бо тільки звикнеш до однієї, а вона вже звільнилася.

4

Стабільність кадрів це дійсно показник хорошого місця. Можу порадити звернути увагу на Mnail, бо я ходжу туди вже пів року і дуже задоволена сервісом. Ось посилання https://mnail.kiev.ua/uk/ де можна глянути їхні роботи та обрати зручний час. При виборі обов'язково дивіться, чи використовує майстер одноразові розхідники (пилочки та бафи). Це база для нормальної студії в Києві.
У них процес налаштований чітко, тому процедура не затягується на три години. Ще один лайфхак (краще записуватися до топ-майстра), навіть якщо ціна трохи вища, бо досвідчений профі зробить все акуратно з першого разу.
Хороший спеціаліст завжди запитає про стан нігтів перед початком. Там ніхто не нав'язує зайвого, просто роблять свою справу якісно. Головне, щоб між клієнтом і майстром був контакт, тоді і результат буде радувати довго.
https://i.postimg.cc/FF6FxDxr/image.png

5

Я б у першу чергу дивився на відгуки та фото реальних робіт, а вже потім на ціну. Також важливо, щоб майстер не поспішав і нормально ставився до побажань клієнта. Думаю, якщо знайти спеціаліста, який акуратно працює та дотримується гігієни, тоді вже можна ходити до нього постійно.

6

А я в якийсь момент перестала експериментувати з майстрами й вирішила спробувати робити манікюр самостійно. Зайшла в NAILSMADE Shop , поступово придбала все необхідне для домашнього манікюру. Спочатку переживала, що буде складно, але коли трохи набила руку, стало набагато зручніше. Тепер можу сама обирати відтінки та робити покриття тоді, коли мені зручно.