1

Тема: Як знайти «свого» майстра манікюру?

Постійно чую від дружини скарги, що майстри в Києві роблять або криво, або занадто довго. Вона ніяк не може знайти людину, до якої хотілося б повертатися постійно. То кутикулу поріжуть, то покриття через тиждень відвалюється. Може підкажете, на що взагалі звертати увагу при виборі спеціаліста? Хочу допомогти їй нарешті закрити це питання і знайти нормальну студію з адекватними цінами.

2

Re: Як знайти «свого» майстра манікюру?

Вибір майстра це завжди лотерея, але є декілька робочих методів. Я була в у різних місцях, поки не зрозуміла, що рейтинг у гуглі не завжди показник. Треба дивитися на реальні фото робіт, де видно макрозйомку кутикули. Якщо там все ідеально і немає подразнень, то можна пробувати. Також важливо, щоб інструменти були стерильні, бо безпека понад усе.
Я тепер ходжу тільки до перевіреної дівчини.

3

Дружина теж каже, що багато хто ретушує знімки, а в реальності виходить зовсім інша картина. Вона шукає таку людину, щоб не треба було щоразу пояснювати елементарні речі про товщину нігтя чи форму.
Хочеться просто записатися, прийти і отримати якісний результат без зайвих розмов. Може хтось має на прикметі конкретну студію на правому березі або в центрі?
Бажано таку, де майстри працюють стабільно добре і склад персоналу не змінюється щомісяця. Бо тільки звикнеш до однієї, а вона вже звільнилася.

4

Стабільність кадрів це дійсно показник хорошого місця. Можу порадити звернути увагу на Mnail, бо я ходжу туди вже пів року і дуже задоволена сервісом. Ось посилання https://mnail.kiev.ua/uk/ де можна глянути їхні роботи та обрати зручний час. При виборі обов'язково дивіться, чи використовує майстер одноразові розхідники (пилочки та бафи). Це база для нормальної студії в Києві.
У них процес налаштований чітко, тому процедура не затягується на три години. Ще один лайфхак (краще записуватися до топ-майстра), навіть якщо ціна трохи вища, бо досвідчений профі зробить все акуратно з першого разу.
Хороший спеціаліст завжди запитає про стан нігтів перед початком. Там ніхто не нав'язує зайвого, просто роблять свою справу якісно. Головне, щоб між клієнтом і майстром був контакт, тоді і результат буде радувати довго.
https://i.postimg.cc/FF6FxDxr/image.png