Тема: Оновлення будинку
Вітання товариству! Хочу освіжити зовнішній вигляд старої цегляної веранди, зробити її більш сучасною та затишною. Які недорогі матеріали порадите для зовнішнього оздоблення, щоб виглядало стильно і прослужило багато років?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Оновлення будинку
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Вітання товариству! Хочу освіжити зовнішній вигляд старої цегляної веранди, зробити її більш сучасною та затишною. Які недорогі матеріали порадите для зовнішнього оздоблення, щоб виглядало стильно і прослужило багато років?
Привіт! Стару цегляну веранду можна дуже легко перетворити на справжню цукерочку за допомогою сучасного вінілового сайдингу або якісної фактурної штукатурки. Мені особисто найбільше подобається перевірений варіант з декоративним короїдом поверх легкого пінопластового утеплювача. Всі необхідні компоненти для такого красивого оновлення я купував, обравши інтернет-магазин BUDMO https://bud-mo.com.ua/ua/ . У них зараз представлений просто чудовий асортимент різноманітних оздоблювальних рішень, грунтовок та стійких фарб. На цій базі продаються якісні будматеріали для будь-яких масштабів домашньої реконструкції. Стара веранда після фарбування обов'язково отримає абсолютно нове життя. Обирай приємні світлі пастельні відтінки для візуального розширення простору. Додайте красиві сучасні світильники на вхідну зону.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Оновлення будинку