1

Тема: Оновлення будинку

Вітання товариству! Хочу освіжити зовнішній вигляд старої цегляної веранди, зробити її більш сучасною та затишною. Які недорогі матеріали порадите для зовнішнього оздоблення, щоб виглядало стильно і прослужило багато років?

2

Re: Оновлення будинку

Привіт! Стару цегляну веранду можна дуже легко перетворити на справжню цукерочку за допомогою сучасного вінілового сайдингу або якісної фактурної штукатурки. Мені особисто найбільше подобається перевірений варіант з декоративним короїдом поверх легкого пінопластового утеплювача. Всі необхідні компоненти для такого красивого оновлення я купував, обравши інтернет-магазин BUDMO https://bud-mo.com.ua/ua/ . У них зараз представлений просто чудовий асортимент різноманітних оздоблювальних рішень, грунтовок та стійких фарб. На цій базі продаються якісні будматеріали для будь-яких масштабів домашньої реконструкції. Стара веранда після фарбування обов'язково отримає абсолютно нове життя. Обирай приємні світлі пастельні відтінки для візуального розширення простору. Додайте красиві сучасні світильники на вхідну зону.