1

Тема: Косметика

Підкажіть, будь ласка, хороший сайт із косметикою, де асортимент значно ширший, ніж у звичайних магазинах. Цікавлять засоби для догляду за шкірою, волоссям і тілом, а також декоративна косметика. Де ви робите такі покупки?

2

Re: Косметика

Мені давно хотілося знайти магазин косметики з достатнім вибором різних засобів, щоб не шукати кожну позицію окремо. Нещодавно я дізналася про krkr  і вирішила перевірити асортимент https://krkr.com.ua/hair-treatment/. Перегляд каталогу зайняв деякий час, адже вибір досить різноманітний. Я звертаю увагу на склад, призначення та характеристики продукції, тому спочатку все порівнюю. Поки що обираю кілька засобів, які планую додати до наступного замовлення.

3

Косметичних засобів сьогодні дуже багато, тому вибір іноді може бути непростим. Я вважаю, що перш за все потрібно оцінювати якість і відповідність конкретним потребам, а вже потім дивитися на ціну. Надмірне прагнення заощадити може призвести до невдалих покупок. Краще витратити трохи більше часу на порівняння та знайти відповідний якісний продукт.

4

Дівчатки, а я ось нещодавно перейшла на креми Bogika тут замовляю онлайн через офіційний сайт їх, такі креми не жирнять шкіру, гарно зволожують та боряться з нідоліками, для мене це дійсно знахідка