Тема: Косметика
Підкажіть, будь ласка, хороший сайт із косметикою, де асортимент значно ширший, ніж у звичайних магазинах. Цікавлять засоби для догляду за шкірою, волоссям і тілом, а також декоративна косметика. Де ви робите такі покупки?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Косметика
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Підкажіть, будь ласка, хороший сайт із косметикою, де асортимент значно ширший, ніж у звичайних магазинах. Цікавлять засоби для догляду за шкірою, волоссям і тілом, а також декоративна косметика. Де ви робите такі покупки?
Мені давно хотілося знайти магазин косметики з достатнім вибором різних засобів, щоб не шукати кожну позицію окремо. Нещодавно я дізналася про krkr і вирішила перевірити асортимент https://krkr.com.ua/hair-treatment/. Перегляд каталогу зайняв деякий час, адже вибір досить різноманітний. Я звертаю увагу на склад, призначення та характеристики продукції, тому спочатку все порівнюю. Поки що обираю кілька засобів, які планую додати до наступного замовлення.
Косметичних засобів сьогодні дуже багато, тому вибір іноді може бути непростим. Я вважаю, що перш за все потрібно оцінювати якість і відповідність конкретним потребам, а вже потім дивитися на ціну. Надмірне прагнення заощадити може призвести до невдалих покупок. Краще витратити трохи більше часу на порівняння та знайти відповідний якісний продукт.
Дівчатки, а я ось нещодавно перейшла на креми Bogika тут замовляю онлайн через офіційний сайт їх, такі креми не жирнять шкіру, гарно зволожують та боряться з нідоліками, для мене це дійсно знахідка
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Косметика