1 Востаннє редагувалося goldiva (28-11-2022 23:15)

Тема: Лекарство для бороды

Пробую искать в интернете лекарство которое помогает расти бороде? Если, кто-то знает напишите, буду очень благодарен вам!

2 Востаннє редагувалося ceneroger (28-11-2022 23:13)

Re: Лекарство для бороды

Добрый день. Пробовал искать для себя хорошее лекарство, которое помогает росту бороде. Смог найти только  Kirkland купить его можно в этом магазине  вот сайт   . Борода стала  быстро расти без всяких проблем. Kirkland  доволен всем советую попробовать.

3 Востаннє редагувалося simeon222 (28-11-2022 23:09)

Добрый день, нет не пользовался Kirkland не знаю, как работает этот препарат на самом деле.

4 Востаннє редагувалося AllTheWay (20-03-2026 21:22)

Колись шукав “чарівний засіб” для росту бороди, але з часом зрозумів, що одного препарату не існує — усе залежить від генетики і регулярності догляду. Особисто я для себе відкрив нормальний варіант: не гнався за ліками, а більше уваги приділив базовим речам. Наприклад, почав використовувати олію для бороди, бальзам і спеціальний шампунь — різниця реально помітна, волосся стало густішим і виглядає доглянутішим. До речі, можеш глянути нормальну підбірку засобів тут https://barbermag.com.ua/dlya-borody-i- … -borodoyu/ . Там добре пояснюють, що і для чого потрібно. Я звідти якраз і дізнався про базовий догляд за бородою: очищення, зволоження та укладка. Ще раджу масажувати шкіру обличчя і не забувати про вітаміни — це теж впливає. Коротше, краще не шукати “таблетку”, а зібрати собі нормальний набір і регулярно користуватись — результат буде кращий.