Тема: Лекарство для бороды
Пробую искать в интернете лекарство которое помогает расти бороде? Если, кто-то знает напишите, буду очень благодарен вам!
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Лекарство для бороды
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Пробую искать в интернете лекарство которое помогает расти бороде? Если, кто-то знает напишите, буду очень благодарен вам!
Добрый день. Пробовал искать для себя хорошее лекарство, которое помогает росту бороде. Смог найти только Kirkland купить его можно в этом магазине вот сайт . Борода стала быстро расти без всяких проблем. Kirkland доволен всем советую попробовать.
Добрый день, нет не пользовался Kirkland не знаю, как работает этот препарат на самом деле.
Колись шукав “чарівний засіб” для росту бороди, але з часом зрозумів, що одного препарату не існує — усе залежить від генетики і регулярності догляду. Особисто я для себе відкрив нормальний варіант: не гнався за ліками, а більше уваги приділив базовим речам. Наприклад, почав використовувати олію для бороди, бальзам і спеціальний шампунь — різниця реально помітна, волосся стало густішим і виглядає доглянутішим. До речі, можеш глянути нормальну підбірку засобів тут https://barbermag.com.ua/dlya-borody-i- … -borodoyu/ . Там добре пояснюють, що і для чого потрібно. Я звідти якраз і дізнався про базовий догляд за бородою: очищення, зволоження та укладка. Ще раджу масажувати шкіру обличчя і не забувати про вітаміни — це теж впливає. Коротше, краще не шукати “таблетку”, а зібрати собі нормальний набір і регулярно користуватись — результат буде кращий.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Лекарство для бороды