1

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Техніка дуже потрібна, повністю з вами згодна. Тільки не зрозуміло, де для неї тяговий аккумулятор замовити в Одесі https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … govue-akb/ Зараз якраз сезон, а у нас стоїть поламана без діла у гаражі. Може хтось із вас в курсі?

2

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Підкажіть, де купити гелеві акумулятори в Одесі https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … m-batarei/Вирішили провести невелике технічне обслуговування, зараз шукаємо надійних постачальників. Бажано перевірених хлопців, яких зверталися самі.

3

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Брали для побутових цілей генератор інверторний AGT 2500i Rato 1.8кВт https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … ato-1-8kvt Працює безшумно, а за низького рівня масла сам відключається. Дуже задоволені, від бензинового нас відмовили.

4

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

А хто знає, де зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … ulyatorov/ замовити? У магазинах міста ціни космічні, не хочу переплачувати. Але й ризик замовлення в інтернеті також є. Скажіть, як правильно вчинити у цій ситуації?

5

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Якщо у вас такі ж відключення світла як у нас у селищі, тоді рекомендую купити генератор інверторний https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … eneratory/ Річ надійна, для побутових цілей підходить ідеально. До речі, ми замовляли у Центрі Технічних Рішень. Магазин перевірений, відгуки чудові.

6

(2 відповідей, залишених у Новости проекта)

Батько взяв собі генератор бензиновий Covax EPH37700E (3 кВт) https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … 700e-3-kvt У період відключення електроенергії чудово підтримує роботу всіх побутових пристроїв у будинку.

7

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Добрый вечер. Ребята, очень нужна мне гофра для выхлопа генератора https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … ory/gofra/ Интересует размер 20 х 100 мм без наконечника. Подскажите, где купить? Нужен большой объём.

По вентиляции вопрос решили. А кто в курсе, где гофра для выхлопа генератора https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … ory/gofra/ продается? Интересует оптовые площадки, потому как нужно сразу много.

Ніколи раніше не чула про такого виробника. Все що стосується інструментів та будівельної техніки я завжди замовляю у Центрі Технічних Рішень. Наприклад, газова пушка для дому https://e-ctr.com.ua/ua/teplovoe-oborud … ye-pushki/ вийшла мені набагато дешевше, ніж на інших сайтах. Рекомендую.

10

(12 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Будівництво будинку закінчили ще до вторгнення, а зараз вирішили сонячні батареї купити https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … e-batarei/ Підкажіть, чи є тут фахівці, які знаються на цій темі? Потрібна ваша консультація. Напишіть у особисті повідомлення.

11

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Друзі, потрібна ваша допомога. Для великого підприємства необхідно купити сонячні панелі https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … e-batarei/ Зараз у пошуках надійного постачальника, оскільки попередні пішли з українського бізнесу. Якщо у вас є необхідна для мене інформація, напишіть смс. Заздалегідь дякую.

12

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Солнечная батарея https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … e-batarei/ стала отличной альтернативой обычной электроэнергии. Правда штука не дешевая, обозначу сразу. Но если вы все же решили вложиться в это дело, тогда советую магазин Центр Технических Решений. Здесь оптимальные цены и хороший ассортимент.

13

(4 відповідей, залишених у Удобрения)

Мені потрібно купити гелеві акамулятори від Центру Технічних Рішень https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … m-batarei/ Шукаю якраз для системи відеоспостереження та пожежної сигналізації. Підкажіть, кто має досвiд замовлень з цього сайту? Як все пройшло? Та чи є безкоштовна доставка в мій регіон?

Добрый день. Ищу, для работы аккумулятор для ИБП LogicPower LP LiFePO4 12V (12,8V) 52 Ah https://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/a … -40a-18630 Подскажите, куда обратиться с данным вопросом? Нужна надежная компания с хорошими отзывами клиентов.

15

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Добрый день. Ребята, подскажите где купить аккумулятор 3.2 вольта https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … y-lifepo4/ Хочу отремонтировать велосипед, а то погода отличная, а я на своих двух все бегаю.

16

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Мене цікавить акумулятор ifepo4 24v 100ah https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … y-lifepo4/Підкажіть, де можна замовити такий чи подібний? Терміново потрібний для ремонту гаджета. Заздалегідь дякую.

17

(5 відповідей, залишених у Новости проекта)

Краще електровелосипед купити в Україні https://e-ctr.com.ua/ua/moto-velo-trans … elosipedy/ На одному заряді можна проїхати до 40 км на максимальній швидкості 25 км на годину. Сама катаюсь кілька років і всім рекомендую. Чудовий маловитратний транспорт.

18

(5 відповідей, залишених у Удобрения)

Зарядна станція гарна рiч, але зараз ми вирішили заморочитись і встановити на будинок сонячну батарею https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … e-batarei/ Відключення електроенергії і раніше були, а зараз все це тільки погіршилося. Підкажіть, яку потужність необхідно купувати для всієї техніки в будинку?

19

(7 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Подобные вещи всегда заказываю через интернет. Вот сейчас мне нужна гофра для выхлопа генератора https://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/generatory/gofra/ В Центре Технических Решений есть выбор, да и цены ниже, чем в местных магазинах. Рекомендую.

20

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Добрый день. Задумалось мне купить солнечную батарею в Украине https://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/s … e-batarei/ Скажите, с чего начать новичку? На что стоит обратить свое внимание во время покупки панели? Буду очень благодарна.

21

(1 відповідей, залишених у Новости проекта)

Хлопці, потрібна ваша допомога. Хочу акумулятор для ДБЖ купити https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … yh-batarey Скажіть, чи він підійде для котла? Чи варто розглянути інший варіант?

22

(7 відповідей, залишених у Новости проекта)

Дарувала мамі подібний ліхтар, правда, акумулятор виявився зовсім слабким. Скажіть, акумулятор 18650 Li-Ion VARGO 3,7V 2000mAh https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … mah-111881 як довго триматиме заряд? Хочу придбати, бо в нинішніх реаліях без нього нікуди.

23

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Очень хочу стать энергонезависимым и купить для дома фотомодуль STP 5W/12V https://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/f … stp-5w-12v Ребята, интересуют реальные отзывы? Как вам эффект от солнечной батареи?