Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 7 з 7)
Сторінки Попередня 1 … 5 6 7
Теми користувача ruzik Виконати пошук
Знайдені повідомлення [з 151 по 165 з 165 ]
Ніколи в своєму житті я нічого не фарбував в автомобілі. Але, прийшов час вчиться – подряпав бампер, і подряпина дуже кидається в очі.
За порадою сусіда купив через інтернет фарбу для бампера і приступив до роботи, якість класна, хоча і ціна була доволі бюджетна. Подряпини були глибокі, тому перед фарбуванням я скористався автошпаклівкою. Що стосується фарби, то сохне вона швидко. Різкого запаху немає, але працювати краще в добре провітрюваному приміщенні.
Тепер буду замовляти онлайн, адже це зручно.
Вже більше року користуюсь дошкою аграрних оголошень https://agrocatalog.info/ua/ на цьому сайті, яка дозволяє максимально швидко знайти покупця та реалізувати товар або купити все необхідне для себе.
Оголошення створити легко самостійно, є можливість додавати декілька позицій від одного підприємства. Переглядів завжди багато, тому проблем із продажем немає.
Також є можливість робити детальний опис та використовувати на початку безкоштовні оголошення.
Раджу завітати на цей сайт, якщо цікавить виготовлення гідроциліндрів в Києві https://rgs-ukraine.com.ua/p118950417-i … ndrov.html компанія "РГС Україна" пропонує послуги дійсно високого рівня. За посиланням ви дізнаєтеся характеристики, інформацію для замовлення, а також знайдете номери телефонів, за якими є можливість отримати консультацію та обговорити всі деталі співпраці.
Выбираю газовый котёл, какой лучше купить? И где это лучше сделать, кто подскажет?
Ви мене не зрозуміли, я ще нічого не застосовував, тільки планую і питаю, що може бути ефективним і покращити роботу, а що краще обійти стороною зовсім, щоб не викинути гроші на вітер.
У мене свій бізнес, поки що розвиваю його, але хотілося б вийти в майбутньому на високий рівень. Які є програми для автоматизації роботи та в цілому допомоги для малого бізнесу?
ну что уж поделать, как говорится после драки кулаками не машут, любит он футбол
Всех приветствую, кто подскажет, где можно приобрести костыли по выгодной цене?
Друг сломал ногу на футболе, теперь вот ходит плохо. В аптеке цены ну очень уж высокие.
Да, вот сейчас как раз смотрю варианты в интернете, действительно много красивых моделей, но вот в характеристиках путаюсь, да и цены довольно высокие...Потому от советов по определенным моделям не отказался бы
В последнее время присматриваю себе фитнес браслет. Вариантов много, только вот какой выбрать, я пока не понимаю. А вы какой моделью пользуетесь, и как вам? Хотелось бы подобрать многофункциональный браслет.
Здравствуйте. Я садовод любитель. Очень много читаю полезной литературы. И вот я случайно нарвался на статью про верховой торф. Кто уже использовал его, подскажите, вам понравилось?
Выбираю мебель, подскажите магазины хорошие?
Нет ничего плохого в том, чтобы растение получало как можно больше полезных веществ из грунта, которые и дают возможность им расти быстро и с достаточным размером. Удобрять грунт необходимо постоянно, потому что хороший урожай истощает его.
На самом деле, со спальными мешками все далеко не так элементарно. Размеров там много и каждый рассчитан на определенные объемы и рост. Для детей и взрослых они вообще отдельно продаются, но свой размер нужно знать.
Доброго всем дня! Хочу попросить помочь разобраться в размерах спальных мешков – планирую заказывать в онлайне, поэтому реальные размеры оценить не смогу, а очень не хочется прогадать.
Знайдені повідомлення [з 151 по 165 з 165 ]
Сторінки Попередня 1 … 5 6 7
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.