Я якраз почав дивитися по сайтах клінік - є дуже багато варіантів, але не скрізь пишуть конкретику щодо матеріалів чи гарантій. Ще звернув увагу, що дехто пропонує 3D діагностику та цифрове планування, думаю, це важливо. Бюджет у мене середній, але не хочу економити на якості. Хочеться раз зробити і забути про це на багато років. Хтось має практичний досвід з якоюсь клінікою в Франківську?
Я дуже раджу звернути увагу на клініку Royal Dental в Івано-Франківську. Я там коронки ставила, робила зубні протези https://rm.if.ua/service/protezuvannya-zubiv/ - і реально задоволена. У них досвід великий, працюють уже багато років, лікарі знають свою справу. Працюють з цифровими лабораторіями, все чітко планують, дають гарантію мінімум 5 років. Мені ще сподобалось, що ціна на сайті відповідає чеку, без "сюрпризів". Є можливість розстрочки, прийом того ж дня. Якщо хочеш не просто "поставити зуб", а щоб результат був нормальний і надовго, то глянь, там і консультацію онлайн можна взяти, і фото робіт є.