Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 1 з 11)
Сторінки 1 2 3 … 11 Наступна
Прошу дати порадку, шукаю якісний планшетний УФ принтер для друку на невеликих сувенірах і різних предметах розміром до 60 на 90 сантиметрів в форматі роботи бізнесу. Не потрібна мені супергігантська, дорагощенна машина, просто щоб друкувати якісно без зайвих витрат енергії та грошей. Яке компактне обладнання варто розглядати новачку?
Привет, могу посоветовать идти только на сайт RC Turbo, там выбор под Mercedes реально большой. Корпус турбины там есть как стандартный, так и для турбин с изменяемой геометрией, все детали проходят строгий контроль на совместимость и устойчивость к нагрузкам. Подбор в каталоге удобный, фильтруешь по марке и модели авто и сразу видно что есть в наличии. RC Turbo охватывает и легковые, и коммерческий транспорт, найти нужное можно быстро. Доставка быстрая, цены адекватные. Пусть Sprinter встанет на маршрут как можно скорее.
Привіт усім. Тільки починаю розбиратися в тканинах для пошиття постільної білизни в Україні і скрізь натрапляю на слово ранфорс але до кінця не розумію чим він кращий за звичайну бязь і чи варто починати саме з нього. Хочу шити якісну білизну і щоб клієнти були задоволені. Хтось починав саме з ранфорсу, поділіться досвідом де брати і чи воно того варте?
Чоловіче, раджу звернути увагу на магазин vishivano4ka.com.ua, там є чудові парні комплекти для пари. Великий вибір фасонів і тканин, є моделі з натуральної бавовни, приємної до тіла, і варіанти для різних урочистостей. Я сам там замовляв і залишився дуже задоволений. Як гарний приклад можу порадити купити вишиванку у вигляді парного набору 7370 з біло-сірою вишивкою восьмикутних зірочок. Стримана гама робить образ елегантним, а бавовняна тканина проста в догляді. Ідеально підійде для весілля або святкової фотосесії і виглядатиме дуже вишукано. Удачі з вибором, сподіваюся, знайдете щось до душі.
Питання до тих, хто вже стикався з таким. У друга є виробник з Німеччини, з яким він планує постачати продукцію в Україну, і вони хочуть зареєструвати торгову марку тут перед стартом продажів, але побоюються копіювання і не знають місцевих процедур реєстрації. Як убезпечити бренд ще до старту продажів?
Квітник з багаторічників це найкраще рішення. Я раджу вам завітати на https://ayris.com.ua/bagatorichniki, там AYRIS зібрав справді великий вибір, і люпин russell hybrids, і монарда fireball, і герань laura, і кампанула bernice, і ще десятки інших видів з детальними описами. Зручний пошук дозволяє фільтрувати за кольором квітки, і висотою рослини, і типом ґрунту, і періодом цвітіння, що дуже допомагає підібрати саме те, що потрібно для конкретної ділянки. AYRIS гарантує якість кожного саджанця і швидку доставку по всій Україні. Твій квітник буде радувати роками, успіхів.
Витрачаємо бюджет на SEO вже пів року, але конкуренти стабільно вище у видачі і ми не розуміємо чому. Підрядники роблять щось своє без пояснень і без системи. Потрібен спеціаліст або агентство, яке проведе аудит, зробить аналіз конкурентів і побудує чітку дорожню карту з KPI і термінами окупності для сайту агентства нерухомості?
Добрий. Три місяці мовчання контрагента це вже достатня підстава для судового позову, і гроші повернути реально. Зверніться до офісу адвокатів Василя Ковташа, де первинна консультація юриста з господарських спорів одразу розставить все по місцях. Фахівці ведуть претензійну роботу з боржниками, готують позовні заяви до господарського суду і супроводжують стягнення до реального отримання коштів. Все це без зайвої бюрократії і без твоєї присутності на засіданнях. Щасти вам і не зволікайте з цим питанням.
Привіт. Придивляю електрокамін з 5D ефектом полум'я для вітальні, хочу щоб і звук тріскання дров був і керування з телефона, але не розумію де у нас взагалі є нормальний вибір таких моделей з доставкою по Україні?
10 Відповідь від kravecaleksandr 26-05-2026 15:04
Доброго дня, стоншення і випадіння одночасно це окрема біда і знаю про це не з чужих слів. Bioclenz від Mediceuticals це саме той шампунь проти випадіння волосся який нарешті дав стабільний результат після купи невдалих спроб. Антиоксидантна формула для нормальної і схильної до жирності шкіри голови, Triaminocoptinol впливає на три причини випадіння одразу, Estrolin детоксикує шкіру від ДГТ, NutraCell стимулює кровообіг. Надає об'єму тонкому волоссю без обтяження. Добре поєднується з кондиціонером Therapeutic і сироваткою Numinox якщо хочеться повного комплексу. Бренд американський, більш ніж 60 років практики, стандарти GMP. Загалом сайт mediceuticals.com.ua раджу переглянути, там є підбір і швидка доставка. Нехай допомагає.
Привіт. Переїжджаємо і шукаємо початкову школу в Києві з серйозною підготовкою і гідними умовами, щоб дитина не втратила в рівні. Важливо, щоб заклад мав репутацію і чіткі стандарти. Хто переводив дитину і залишився задоволений, поділіться досвідом?
12 Відповідь від kravecaleksandr 17-05-2026 08:56
Два года мучиться с переводами это серьёзно, и китайские партнёры в этом абсолютно правы, им важна предсказуемость расчётов. Знаете, первое, что приходит в голову в такой ситуации, это обратиться к locman, они работают с такими структурами постоянно и знают специфику расчётов с китайскими поставщиками изнутри. Открытие счетов в Китае или Гонконге это именно та услуга, которая превращает каждую оплату поставщику из квеста в обычную рутину, и узнать про неё подробнее можно на https://locman.com.ua/ru/ . Поставщики довольны, переводы идут вовремя, отношения с партнёрами укрепляются, и бизнес наконец дышит спокойно.
У брата спанієль кілька днів тому різко почав скиглити та навіть були короткі судоми, тому серед ночі викликали лікаря додому у Києві. Зараз стан вже нормальний, але ветеринар сказав спостерігати далі, бо таке може повторитися. Тепер хочу заздалегідь знайти контакти, де реально можна швидко викликати спеціаліста додому, щоб ветеринар в Києві приїжджав без довгого очікування?
Хлопці, СТО розширилось і клієнтів стало вдвічі більше. Зараз прям потік машин з проблемами турбін, і геометрія турбіни зараз найактуальніша позиція, бо половина клієнтів приїжджає саме з цим. Шукаю надійного постачальника де є великий вибір геометрій для різних марок. Де замовляти оптово і стабільно?
15 Відповідь від kravecaleksandr 08-05-2026 17:05
Для вашої задачі ідеально підійде WordPress, керувати ним зможе будь-який співробітник без технічних знань. Вордпрес дозволяє будувати і прості лендінги, і повноцінні сайти для компанії з кастомними темами без зайвого навантаження в коді, а більше про підхід до розробки на ньому можна дізнатись на сайті https://adsgroup.com.ua/rozrobka-saitiv/. Саме на ньому я замовляв свій проект в ADS group і жодного разу не пожалів. Адмінка інтуїтивна, менеджер без жодного технічного досвіду розбереться за пів години. Офіційний договір, підтримка після запуску і місяць SEO безкоштовно, що одразу дало перші позиції в пошуку.
Привет всем. Держим небольшой магазин домашнего текстиля и решили добавить постельное белье собственного пошива. В приоритете страйп-сатин, красивый и практичный, но интересен и другой ассортимент. Ищем, где в Украине закупить ткань рулонами оптом, чтобы цена была разумной. Есть варианты?
17 Відповідь від kravecaleksandr 30-04-2026 08:35
Зверни увагу на ТеплоДім, там є все необхідне для облаштування каміна. Чудовий варіант SAVEN CLASSIC 17х17 чорна, з термостійким порошковим покриттям, надійним механізмом жалюзі і універсальним кріпленням для більшості стін. Решітки для каміна тут є від класичних і декоративних до тунельних, кутових і підлогових моделей різних кольорів. Доставку по Львову організують швидко. Раджу зайти до них на сайт, там точно знайдете відповідний варіант, успіхів вам.
Привіт, я вивчаю можливості ОАЕ для організації оптової торгівлі будівельними матеріалами з постачанням у регіон Перської затоки. Хто може допомогти з юридичним оформленням, вибором свободної зони, отриманням ліцензій та налаштуванням банківських рахунків для роботи з місцевими та міжнародними партнерами? Цікавлять особливості оподаткування та вимоги до капіталу в різних зонах?
19 Відповідь від kravecaleksandr 28-04-2026 11:16
Якщо хочеш купити поліестер оптом з гарним вибором принтів то barbatextile це правильна адреса. На фірмі брали поліестер Т75 з принтом листя папороті на сірому фоні, ширина 220 см, рулон 80 метрів і виглядає він дуже стильно в будь-якому інтер'єрі. BTEX має гнучку систему знижок і є самовивіз в Одесі, Харкові та Чернівцях. Заходьте до них на сайт, в них величезний вібор. Гарного старту з готелем.
Нещодавно поміняв колеса і після цього з'явилася вібрація на кермі під час руху. Не розумію чому так сталося і що робити далі. Може хтось знає де почитати про причини такої проблеми після заміни шин і як це виправити?
А підкажіть. Сусід каже, що навесні шини зазвичай дорожчають, ось я й трохи занепокоївся. Хочу купити 185/65 R15 Barum, чув, що у цього бренду гарне співвідношення ціни та якості. Порадьте нормальний інтернет-магазин із доставкою по Україні, я сам з Одеси. Дякую.
22 Відповідь від kravecaleksandr 24-04-2026 08:53
Лично я долго искал универсальный магазин и в итоге остановился на stok.top, потому что там действительно широкий выбор товаров в разных категориях. Заказывал вещи для спорта и отдыха и остался доволен качеством. Перейти можно по ссылке https://stok.top/ru/ и сразу оценить каталог. Мне понравилась быстрая доставка по Украине и то, что цены ниже благодаря прямым поставкам. Плюс после покупки начислили бонусы, что тоже приятно. Советую заглянуть к ним, удачи.
Недавно взял под восстановление одну машину, планирую привести в порядок и выставить на продажу, но столкнулся с неприятным свистом из-под капота. Похоже, где-то сечет воздух, да и следы масла на стыках нагнетателя появились. Сейчас ищу, где заказать нормальные расходники, чтобы все было герметично. Кто знает, где в наличии есть полный комплект уплотнителей для системы наддува?
24 Відповідь від kravecaleksandr 23-04-2026 06:15
Думаю лучше всего выбирать изделия из натурального хлопка. Купить вышиванку в формате футболки можно в магазине vishivano4ka, где следят за тем, чтобы трикотаж не терял форму после стирок. Под ваши требования идеально подходит белая модель 5309 со светло-серым узором, которая выглядит солидно и при этом очень приятна к телу. Она отлично выдерживает частую эксплуатацию и сохраняет праздничный вид, что важно для повседневной вещи. Желаю удачно обновить гардероб.
Потребую консультації. Працюю адвокатом, спеціалізуюся на кримінальних справах. Вирішив розширити практику через онлайн канал, створили корпоративний сайт з описом всіх послуг, але клієнтів через нього немає. Хто може порадити, куди звернутися для просування юридичного сайту?
Знайдені повідомлення [з 1 по 25 з 252 ]
Сторінки 1 2 3 … 11 Наступна
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.