1

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Витрачаємо бюджет на SEO вже пів року, але конкуренти стабільно вище у видачі і ми не розуміємо чому. Підрядники роблять щось своє без пояснень і без системи. Потрібен спеціаліст або агентство, яке проведе аудит, зробить аналіз конкурентів і побудує чітку дорожню карту з KPI і термінами окупності для сайту агентства нерухомості?

2

(1 відповідей, залишених у Новости проекта)

Добрий. Три місяці мовчання контрагента це вже достатня підстава для судового позову, і гроші повернути реально. Зверніться до офісу адвокатів Василя Ковташа, де первинна консультація юриста з господарських спорів одразу розставить все по місцях. Фахівці ведуть претензійну роботу з боржниками, готують позовні заяви до господарського суду і супроводжують стягнення до реального отримання коштів. Все це без зайвої бюрократії і без твоєї присутності на засіданнях. Щасти вам і не зволікайте з цим питанням.

3

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Привіт. Придивляю електрокамін з 5D ефектом полум'я для вітальні, хочу щоб і звук тріскання дров був і керування з телефона, але не розумію де у нас взагалі є нормальний вибір таких моделей з доставкою по Україні?

4

Доброго дня, стоншення і випадіння одночасно це окрема біда і знаю про це не з чужих слів. Bioclenz від Mediceuticals це саме той шампунь проти випадіння волосся який нарешті дав стабільний результат після купи невдалих спроб. Антиоксидантна формула для нормальної і схильної до жирності шкіри голови, Triaminocoptinol впливає на три причини випадіння одразу, Estrolin детоксикує шкіру від ДГТ, NutraCell стимулює кровообіг. Надає об'єму тонкому волоссю без обтяження. Добре поєднується з кондиціонером Therapeutic і сироваткою Numinox якщо хочеться повного комплексу. Бренд американський, більш ніж 60 років практики, стандарти GMP. Загалом сайт mediceuticals.com.ua раджу переглянути, там є підбір і швидка доставка. Нехай допомагає.

Привіт. Переїжджаємо і шукаємо початкову школу в Києві з серйозною підготовкою і гідними умовами, щоб дитина не втратила в рівні. Важливо, щоб заклад мав репутацію і чіткі стандарти. Хто переводив дитину і залишився задоволений, поділіться досвідом?

6

Два года мучиться с переводами это серьёзно, и китайские партнёры в этом абсолютно правы, им важна предсказуемость расчётов. Знаете, первое, что приходит в голову в такой ситуации, это обратиться к locman, они работают с такими структурами постоянно и знают специфику расчётов с китайскими поставщиками изнутри. Открытие счетов в Китае или Гонконге это именно та услуга, которая превращает каждую оплату поставщику из квеста в обычную рутину, и узнать про неё подробнее можно на https://locman.com.ua/ru/ . Поставщики довольны, переводы идут вовремя, отношения с партнёрами укрепляются, и бизнес наконец дышит спокойно.

7

У брата спанієль кілька днів тому різко почав скиглити та навіть були короткі судоми, тому серед ночі викликали лікаря додому у Києві. Зараз стан вже нормальний, але ветеринар сказав спостерігати далі, бо таке може повторитися. Тепер хочу заздалегідь знайти контакти, де реально можна швидко викликати спеціаліста додому, щоб ветеринар в Києві приїжджав без довгого очікування?

8

Хлопці, СТО розширилось і клієнтів стало вдвічі більше. Зараз прям потік машин з проблемами турбін, і геометрія турбіни зараз найактуальніша позиція, бо половина клієнтів приїжджає саме з цим. Шукаю надійного постачальника де є великий вибір геометрій для різних марок. Де замовляти оптово і стабільно?

Для вашої задачі ідеально підійде WordPress, керувати ним зможе будь-який співробітник без технічних знань. Вордпрес дозволяє будувати і прості лендінги, і повноцінні сайти для компанії з кастомними темами без зайвого навантаження в коді, а більше про підхід до розробки на ньому можна дізнатись на сайті https://adsgroup.com.ua/rozrobka-saitiv/. Саме на ньому я замовляв свій проект в ADS group і жодного разу не пожалів. Адмінка інтуїтивна, менеджер без жодного технічного досвіду розбереться за пів години. Офіційний договір, підтримка після запуску і місяць SEO безкоштовно, що одразу дало перші позиції в пошуку.

10

Привет всем. Держим небольшой магазин домашнего текстиля и решили добавить постельное белье собственного пошива. В приоритете страйп-сатин, красивый и практичный, но интересен и другой ассортимент. Ищем, где в Украине закупить ткань рулонами оптом, чтобы цена была разумной. Есть варианты?

11

Зверни увагу на ТеплоДім, там є все необхідне для облаштування каміна. Чудовий варіант SAVEN CLASSIC 17х17 чорна, з термостійким порошковим покриттям, надійним механізмом жалюзі і універсальним кріпленням для більшості стін. Решітки для каміна тут є від класичних і декоративних до тунельних, кутових і підлогових моделей різних кольорів. Доставку по Львову організують швидко. Раджу зайти до них на сайт, там точно знайдете відповідний варіант, успіхів вам.

12

Привіт, я вивчаю можливості ОАЕ для організації оптової торгівлі будівельними матеріалами з постачанням у регіон Перської затоки. Хто може допомогти з юридичним оформленням, вибором свободної зони, отриманням ліцензій та налаштуванням банківських рахунків для роботи з місцевими та міжнародними партнерами? Цікавлять особливості оподаткування та вимоги до капіталу в різних зонах?

13

Якщо хочеш купити поліестер оптом з гарним вибором принтів то barbatextile це правильна адреса. На фірмі брали поліестер Т75 з принтом листя папороті на сірому фоні, ширина 220 см, рулон 80 метрів і виглядає він дуже стильно в будь-якому інтер'єрі. BTEX має гнучку систему знижок і є самовивіз в Одесі, Харкові та Чернівцях. Заходьте до них на сайт, в них величезний вібор. Гарного старту з готелем.

14

Нещодавно поміняв колеса і після цього з'явилася вібрація на кермі під час руху. Не розумію чому так сталося і що робити далі. Може хтось знає де почитати про причини такої проблеми після заміни шин і як це виправити?

15

А підкажіть. Сусід каже, що навесні шини зазвичай дорожчають, ось я й трохи занепокоївся. Хочу купити 185/65 R15 Barum, чув, що у цього бренду гарне співвідношення ціни та якості. Порадьте нормальний інтернет-магазин із доставкою по Україні, я сам з Одеси. Дякую.

16

Лично я долго искал универсальный магазин и в итоге остановился на stok.top, потому что там действительно широкий выбор товаров в разных категориях. Заказывал вещи для спорта и отдыха и остался доволен качеством. Перейти можно по ссылке https://stok.top/ru/ и сразу оценить каталог. Мне понравилась быстрая доставка по Украине и то, что цены ниже благодаря прямым поставкам. Плюс после покупки начислили бонусы, что тоже приятно. Советую заглянуть к ним, удачи.

17

Недавно взял под восстановление одну машину, планирую привести в порядок и выставить на продажу, но столкнулся с неприятным свистом из-под капота. Похоже, где-то сечет воздух, да и следы масла на стыках нагнетателя появились. Сейчас ищу, где заказать нормальные расходники, чтобы все было герметично. Кто знает, где в наличии есть полный комплект уплотнителей для системы наддува?

18

Думаю лучше всего выбирать изделия из натурального хлопка. Купить вышиванку в формате футболки можно в магазине vishivano4ka, где следят за тем, чтобы трикотаж не терял форму после стирок. Под ваши требования идеально подходит белая модель 5309 со светло-серым узором, которая выглядит солидно и при этом очень приятна к телу. Она отлично выдерживает частую эксплуатацию и сохраняет праздничный вид, что важно для повседневной вещи. Желаю удачно обновить гардероб.

19

Потребую консультації. Працюю адвокатом, спеціалізуюся на кримінальних справах. Вирішив розширити практику через онлайн канал, створили корпоративний сайт з описом всіх послуг, але клієнтів через нього немає. Хто може порадити, куди звернутися для просування юридичного сайту?

20

Чудово знаю вашу проблему, у мене теж інтернет магазин взуття, не міг конкурувати з великими площадками взагалі. Просування сайту для E-commerce я довірив команді ADS group, вони спеціалізуються на інтернет магазинах, електронній комерції. Фахівці зробили аудит структури, виправили помилки з індексацією, створили унікальні описи товарів, налаштували структуровані дані. Оптимізація включала роботу з категоріями, фільтрами, семантикою. Органічний трафік виріс утричі за півроку, продажі пішли вгору, позиції значно покращилися. Успіхів вам у розвитку бізнесу.

21

Привіт, вже кілька місяців волосся помітно рідшає і не знаю з чого почати догляд. Чув що краще купувати одразу набір засобів які працюють разом а не збирати по одному. Підкажіть де знайти щось перевірене і з нормальним складом саме для чоловіків?

22

Саме в такій самій ситуації був кілька місяців тому. У стоматології «Збереження зубів» вирішив усі ці питання за два візити, і я впевнений, що ти шукав в інтернеті відбілювання зубів Луцьк і міг вже натрапляти на цю клініку. Рекомендую відвідати сайт savetooth. Мені там зробили і відбілювання зубів, і проконсультували щодо лікування стоматиту, і пояснили все зрозуміло без зайвого тиску. На savetooth є повний перелік послуг і зручний онлайн-запис. Успіхів тобі, і не відкладай.

23

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Добрый день. Производим одежду небольшими партиями и хотим найти специалистов, которые сделают нормальный магазин для онлайн продаж на Opencart. Нужны фильтры по размеру и цвету, удобная оплата и простое управление каталогом. Уже обращались к фрилансерам, но результат каждый раз разочаровывал. Есть кто-то проверенный в этой теме?

24

Сам нещодавно шукав саме настінний електрокамін для своєї квартири у Львові і знайшов чудове рішення через пошук. Натрапив на магазин електрокамінів https://firelands.com.ua/ де є справді великий асортимент моделей з 3D ефектом полум'я на основі пари з дистильованої води що виглядає дуже реалістично. Там є і настінні і вбудовані варіанти на будь який інтерєр. Менеджери детально проконсультували і допомогли підібрати саме те що потрібно. Доставка по всій Україні безкоштовна. Сподіваюся мій досвід допоможе тобі зробити правильний вибір і ти так само залишишся задоволений як і я.

25

Хлопці, є хтось хто вже брав монокуляр нічного бачення для полювання і може порадити. Шукаю щось з кутом огляду градусів тридцять п'ять, вагою до чотирьохсот грам і захистом від вологи IP65. Батарейка АА щоб тягнула годин тридцять п'ять. Що скажете, є варіанти?