Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 2 з 11)
26 Відповідь від kravecaleksandr 08-05-2026 17:05
Для вашої задачі ідеально підійде WordPress, керувати ним зможе будь-який співробітник без технічних знань. Вордпрес дозволяє будувати і прості лендінги, і повноцінні сайти для компанії з кастомними темами без зайвого навантаження в коді, а більше про підхід до розробки на ньому можна дізнатись на сайті https://adsgroup.com.ua/rozrobka-saitiv/. Саме на ньому я замовляв свій проект в ADS group і жодного разу не пожалів. Адмінка інтуїтивна, менеджер без жодного технічного досвіду розбереться за пів години. Офіційний договір, підтримка після запуску і місяць SEO безкоштовно, що одразу дало перші позиції в пошуку.
Привет всем. Держим небольшой магазин домашнего текстиля и решили добавить постельное белье собственного пошива. В приоритете страйп-сатин, красивый и практичный, но интересен и другой ассортимент. Ищем, где в Украине закупить ткань рулонами оптом, чтобы цена была разумной. Есть варианты?
28 Відповідь від kravecaleksandr 30-04-2026 08:35
Зверни увагу на ТеплоДім, там є все необхідне для облаштування каміна. Чудовий варіант SAVEN CLASSIC 17х17 чорна, з термостійким порошковим покриттям, надійним механізмом жалюзі і універсальним кріпленням для більшості стін. Решітки для каміна тут є від класичних і декоративних до тунельних, кутових і підлогових моделей різних кольорів. Доставку по Львову організують швидко. Раджу зайти до них на сайт, там точно знайдете відповідний варіант, успіхів вам.
Привіт, я вивчаю можливості ОАЕ для організації оптової торгівлі будівельними матеріалами з постачанням у регіон Перської затоки. Хто може допомогти з юридичним оформленням, вибором свободної зони, отриманням ліцензій та налаштуванням банківських рахунків для роботи з місцевими та міжнародними партнерами? Цікавлять особливості оподаткування та вимоги до капіталу в різних зонах?
30 Відповідь від kravecaleksandr 28-04-2026 11:16
Якщо хочеш купити поліестер оптом з гарним вибором принтів то barbatextile це правильна адреса. На фірмі брали поліестер Т75 з принтом листя папороті на сірому фоні, ширина 220 см, рулон 80 метрів і виглядає він дуже стильно в будь-якому інтер'єрі. BTEX має гнучку систему знижок і є самовивіз в Одесі, Харкові та Чернівцях. Заходьте до них на сайт, в них величезний вібор. Гарного старту з готелем.
Нещодавно поміняв колеса і після цього з'явилася вібрація на кермі під час руху. Не розумію чому так сталося і що робити далі. Може хтось знає де почитати про причини такої проблеми після заміни шин і як це виправити?
А підкажіть. Сусід каже, що навесні шини зазвичай дорожчають, ось я й трохи занепокоївся. Хочу купити 185/65 R15 Barum, чув, що у цього бренду гарне співвідношення ціни та якості. Порадьте нормальний інтернет-магазин із доставкою по Україні, я сам з Одеси. Дякую.
33 Відповідь від kravecaleksandr 24-04-2026 08:53
Лично я долго искал универсальный магазин и в итоге остановился на stok.top, потому что там действительно широкий выбор товаров в разных категориях. Заказывал вещи для спорта и отдыха и остался доволен качеством. Перейти можно по ссылке https://stok.top/ru/ и сразу оценить каталог. Мне понравилась быстрая доставка по Украине и то, что цены ниже благодаря прямым поставкам. Плюс после покупки начислили бонусы, что тоже приятно. Советую заглянуть к ним, удачи.
Недавно взял под восстановление одну машину, планирую привести в порядок и выставить на продажу, но столкнулся с неприятным свистом из-под капота. Похоже, где-то сечет воздух, да и следы масла на стыках нагнетателя появились. Сейчас ищу, где заказать нормальные расходники, чтобы все было герметично. Кто знает, где в наличии есть полный комплект уплотнителей для системы наддува?
35 Відповідь від kravecaleksandr 23-04-2026 06:15
Думаю лучше всего выбирать изделия из натурального хлопка. Купить вышиванку в формате футболки можно в магазине vishivano4ka, где следят за тем, чтобы трикотаж не терял форму после стирок. Под ваши требования идеально подходит белая модель 5309 со светло-серым узором, которая выглядит солидно и при этом очень приятна к телу. Она отлично выдерживает частую эксплуатацию и сохраняет праздничный вид, что важно для повседневной вещи. Желаю удачно обновить гардероб.
Потребую консультації. Працюю адвокатом, спеціалізуюся на кримінальних справах. Вирішив розширити практику через онлайн канал, створили корпоративний сайт з описом всіх послуг, але клієнтів через нього немає. Хто може порадити, куди звернутися для просування юридичного сайту?
37 Відповідь від kravecaleksandr 19-04-2026 01:55
Чудово знаю вашу проблему, у мене теж інтернет магазин взуття, не міг конкурувати з великими площадками взагалі. Просування сайту для E-commerce я довірив команді ADS group, вони спеціалізуються на інтернет магазинах, електронній комерції. Фахівці зробили аудит структури, виправили помилки з індексацією, створили унікальні описи товарів, налаштували структуровані дані. Оптимізація включала роботу з категоріями, фільтрами, семантикою. Органічний трафік виріс утричі за півроку, продажі пішли вгору, позиції значно покращилися. Успіхів вам у розвитку бізнесу.
Привіт, вже кілька місяців волосся помітно рідшає і не знаю з чого почати догляд. Чув що краще купувати одразу набір засобів які працюють разом а не збирати по одному. Підкажіть де знайти щось перевірене і з нормальним складом саме для чоловіків?
39 Відповідь від kravecaleksandr 16-04-2026 15:15
Саме в такій самій ситуації був кілька місяців тому. У стоматології «Збереження зубів» вирішив усі ці питання за два візити, і я впевнений, що ти шукав в інтернеті відбілювання зубів Луцьк і міг вже натрапляти на цю клініку. Рекомендую відвідати сайт savetooth. Мені там зробили і відбілювання зубів, і проконсультували щодо лікування стоматиту, і пояснили все зрозуміло без зайвого тиску. На savetooth є повний перелік послуг і зручний онлайн-запис. Успіхів тобі, і не відкладай.
Добрый день. Производим одежду небольшими партиями и хотим найти специалистов, которые сделают нормальный магазин для онлайн продаж на Opencart. Нужны фильтры по размеру и цвету, удобная оплата и простое управление каталогом. Уже обращались к фрилансерам, но результат каждый раз разочаровывал. Есть кто-то проверенный в этой теме?
41 Відповідь від kravecaleksandr 24-03-2026 12:43
Сам нещодавно шукав саме настінний електрокамін для своєї квартири у Львові і знайшов чудове рішення через пошук. Натрапив на магазин електрокамінів https://firelands.com.ua/ де є справді великий асортимент моделей з 3D ефектом полум'я на основі пари з дистильованої води що виглядає дуже реалістично. Там є і настінні і вбудовані варіанти на будь який інтерєр. Менеджери детально проконсультували і допомогли підібрати саме те що потрібно. Доставка по всій Україні безкоштовна. Сподіваюся мій досвід допоможе тобі зробити правильний вибір і ти так само залишишся задоволений як і я.
Хлопці, є хтось хто вже брав монокуляр нічного бачення для полювання і може порадити. Шукаю щось з кутом огляду градусів тридцять п'ять, вагою до чотирьохсот грам і захистом від вологи IP65. Батарейка АА щоб тягнула годин тридцять п'ять. Що скажете, є варіанти?
43 Відповідь від kravecaleksandr 16-03-2026 21:23
Теж колись рвав прокладки при знятті і добре розумію як це дратує, особливо коли все треба зібрати швидко. На герметик ставити справді не варто, ризик забити канали дуже реальний. Знайшов вихід на RC Turbo і тепер беру тільки там. Прокладки турбіни для Renault 1.5D там точно є, наприклад комплект 8200405203, асортимент великий для будь-якої марки авто, є зручний пошук за артикулом. Всі деталі сертифіковані і відповідають стандартам якості, тому з герметичністю проблем не буде. Доставка швидка, довго чекати не доведеться, успіхів вам.
Маю сайт з оренди комерційних приміщень, в Google нас майже не видно вже більше року. Конкуренти займають всі топові позиції, а клієнти приходять лише по рекомендаціях. Потрібне SEO просування сайту, порадьте куди звернутись?
45 Відповідь від kravecaleksandr 13-03-2026 03:40
Привіт, правильно робите що не відкладаєте, проблеми з вухами краще лікувати на ранній стадії. Якщо вам потрібен огляд ветеринара в Києві на дому для профілактичного огляду, звертайтеся до vet-call24. Я сам викликав їх коли у пса почалися схожі симптоми з вухами, виявилося запалення на початковій стадії. Лікарі з vet-call24 приїхали швидко, оглянули вуха спеціальним обладнанням, почистили, призначили краплі. Дуже зручно що не треба нікуди їхати, а лікар робить все на місці професійно. Тримайте їх контакти, краще вчасно перевірити ніж потім лікувати запущену інфекцію.
Доброго дня всім. Треба з дітками до сестри у Вроцлав, а досвіду поїздок автобусом за кордон немає. Хочу знайти нормальний сайт, де все по людськи написано українською і не треба розбиратися годину, як там що працює. Може хтось підкаже?
47 Відповідь від kravecaleksandr 06-03-2026 09:01
Дуже знайома ситуація, сам таке переживав. Колись гуглив пломба на зуб ціна Луцьк і натрапив на savetooth.com, після чого записався і не пошкодував. стоматологія Збереження Зубів чесно пояснює стан зуба, складає зрозумілий план і робить якісне лікування карієсу та пломбування зубів без зайвого. На savetooth.com.ua є всі ціни заздалегідь. стоматологія Збереження Зубів також практикує лікування зубів під мікроскопом, раджу тільки їх.
Підкажіть, будь ласка. Орендував приміщення для бізнесу, а власник раптово розірвав договір і відмовляється повертати завдаток. Каже, що так і має бути по умовах угоди, але я з цим категорично не погоджуюсь. Де знайти фахівця, який реально тямить у таких питаннях?
49 Відповідь від kravecaleksandr 03-03-2026 07:47
Для 205/55 R16 однозначно раджу Matador Hectorra 5, це перевірена модель з дуже хорошим ресурсом для міської їзди. Знайдеш її на asva.ua/catalog/by_size/?season=6, там зручний фільтр за розміром. Я в asva купував зовсім інший розмір для свого авто, але враження від магазину залишились найкращі, все чітко і без зайвих питань. Друг буде приємно здивований і ціною і тим як швидко АСВА доставляють замовлення по всій Україні.
Підкажіть. Планую встановити керамічний димохід для котла на твердому паливі у своєму будинку. Чув що кераміка витримує екстремально високі температури і стійка до кислот та вологи. Живу у Львові і хочу підібрати надійну систему від перевіреного виробника з нормальною консультацією і доставкою? Заздалегідь дякую.
Знайдені повідомлення [з 26 по 50 з 263 ]
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.