В Україні сформований склад нових зерновозів, готових до роботи

2023-08-02 11:20:43 1619
В Україні сформований склад нових зерновозів, готових до роботи

Ситуація, яка склалася зараз в нашій країні й безпосередньо в аграрній галузі, є найкритичнішою за останні десятиліття. В цей дуже складний період, питання логістики й вивезення зернових культур відіграє одну із важливих ролей.

Цьогоріч врожай достатньо гарний, але його транспортування є болючим питанням для кожного підприємця. Відправлення зернових через морські порти заблоковано, річковий транспорт недостатньо розвинутий, інфраструктура залізниці не в змозі задовольнити потреби навіть 20% сільськогосподарських підприємств країни. Тож транспортування зернових культур лягає більшою мірою саме на вантажний автомобільний транспорт.

Компанія АМАКО сформувала склад нових сідлових тягачів IVECO S-WAY та алюмінієвих самоскидних напівпричепів BODEX, які вже можуть прийти на допомогу сільськогосподарському виробнику щодо транспортування вирощеного врожаю. Дані комплекти в змозі транспортувати до 25 тон продукції із дотриманням чинних габаритно-вагових норм країни. Важливим моментом є те, що дані тягачі мають AGRO-адаптацію, а також оснащені індикатором навантажень на вісі тягача та напівпричепа, що дозволяє водієві контролювати рівень завантаження напівпричепа й отримувати рівномірне розподілення маси в кузові.

Силова лінія тягачів представлена потужним та надійним двигуном Cursor 13 потужністю 430 к.с. та 2100 Нм крутного моменту, що відповідає екологічному стандарту Євро 5. Коробка перемикання передач є автоматизованою ZF Traxon, 12-ступеневою із можливістю ручного перемикання передач. Програмне забезпечення має функцією «Rocking Mode», що дозволяє розгойдувати авто при пробуксовуванні ведучих коліс.

Безпека забезпечується наявністю електронної гальмівної системи EBS, системою електронної стабілізації курсової стійкості ESP, високоефективними моторними гальмами IVECO Turbo Bake, дисковими гальмами на всіх осях, а також пневматичним звуковим сигналом.

AGRO-адаптація необхідна для використання у сфері сільського господарства і включає потовщену раму тягача, гібридний передній бампер, металеві решітки на фарах головного світла, збільшений кліренс, широкі передні шини 385/65 R22.5, а також заводська коробка відбору потужності від ZF для кращої синхронної роботи із комплектом гідравлічного обладнання. Паливний фільтр із підігрівом та вологовідділювачем.

Паливний бак на 770 літрів дозволяє проїжджати більше ніж 2500 км на одній заправці. І до того ж він теж оснащений примусовим підігрівом палива, щоб не зупинятися навіть в дстатньо морозні зими.

Тягачі IVECO S-WAY мають дуже гарно оснащену спальну кабіну із внутрішньою висотою до стелі 1850 мм, що дозволяє більшості водіїв стояти в кабіні в повний зріст. Сидіння водія на пневматичній підвісці із 2-х рівневою системою підігріву та пневмо-регулюванням бокової підтримки зробить розміщення водія більш ергономічним. А такі позиції як кондиціонер, круїз-контроль, холодильник, шкіряне кермо, аудіосистема, датчик дощу та світла - це саме ті опції, які дозволяють водієві відчувати себе комфортніше та бути більш ефективним і зосередженим саме на дорожньому русі.

Напівпричепи самоскиди BODEX мають прекрасну історію експлуатації нашими теренами й відомі чи не всім аграрним виробникам країни. Вони оснащені посиленою сталевою рамою та легким алюмінієвим кузовом. В цьому випадку кузов є прямокутного профілю із ємністю 55 м3 та 62 м3. Внутрішня ширина 2.44 мм дає можливість також перевозити продукцію на палетах. Вісьові агрегати виробництва SAF Intrax із дисковими гальмами. Перша вісь є підйомною автоматично. Гідравлічний циліндр італійського виробника Binotto. Шини 385/65 R22.5 виробництва Good Year, що є традиційним рішенням від АМАКО. Додаткове LED-освітлення заднього ходу, сходинки в задньому звисі, повздовжні ремені для кращого утримання тенту, корзина на два запасних теж є на даних напівпричепах.

На кожну одиницю безкоштовно надається сертифікат ЄКМТ, які необхідні при транспортуванні товарів та виїзду даних транспортних засобів в інші країни Європи.

Вартість такого комплекту складає 165 000 Євро з ПДВ.

Комплект гідравлічного обладнання в подарунок!!!

За більш детальною інформацією просимо звернутися до найближчого відділення компанії АМАКО, або написати електронного листа [email protected] чи зателефонувати за номером (050) 417-69-17

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР