Зернозбиральний комбайн VERSATILE TORUM 750: продуктивний, економічний, універсальний

2022-02-07 10:00:40 3440
Зернозбиральний комбайн VERSATILE TORUM 750: продуктивний, економічний, універсальний

Зернозбиральні комбайни VERSATILE TORUM — машини з роторною системою обмолоту та сепарації Advanced Rotor System (ARS).

Завдяки цій унікальній системі TORUM отримав статус одного з найбільш продуктивних, економічних та універсальних машин в своїй категорії. Один комбайн здатний прибрати до 40-45 т зерна за годину на високоврожайному полі або більше 2000 га будь-яких традиційних культур за сезон.

TORUM агрегатується з жатками масою до 4,5 т. Площа обмолоту складає 5,4 м2. Площа очищення — 5,2 м2. Пропускна здатність зернових елеваторів — до 100 т/год. Ємність бункера — 10,5 і 12,3 м3; швидкість вивантаження 105 і 120 л/с.

Комбайни оснащуються двигунами MTU/OM460LA (Mercedes) потужністю 425 і 506 к.с. На всіх моделях застосована гідростатична 3-швидкісна трансмісія.

У систему Advanced Rotor System входять три складових: похила камера, безступінчатий привід ротора та власне ротор із декою, що обертається.

Похила камера дає можливість агрегатувати машину з широкозахватними жатками, а регульований кут атаки та електрогідравлічна система копіювання рельєфу дозволяють адаптувати агрегат до роботи на різних фонах. Безступінчатий привід забезпечує плавну зміну швидкості обертання ротора в діапазоні 250 – 1 000 об./хв.

Найбільш «помітний» елемент системи — ротор із декою, яка обертається в протихід. У цій молотарці діаметром 762 і довжиною 3200 мм немає мертвих зон, обопільне обертання задіяє всі 360 градусів ротора та деки. Результати: підвищення продуктивності і ретельності вимолотила; зниження потреби в енергії на 8-10% у порівнянні з традиційним ротором; самоочищення агрегату, тобто відсутність ефекту забивання; можливість роботи з трохи зволоженим ворохом.

Трохи про очищення:

В 2-каскадній системі встановлено додаткове решето та пальцева решітка. Стрясна дошка з високими розділювачами рухається в протихід із нижнім решетом. Потужний двосекційний вентилятор із регульованою швидкістю обертання ретельно продуває масу. Система домоту — автономний ротор.

Зручна та комфортна комплектація:

Кабіни повністю відповідають сучасним вимогам до безпеки, ергономіки та комфорту. Крім цього встановлено систему дистанційного моніторингу агроменджмента Agrotronic від виробника. Опціонально доступні автопілот; система картографування врожайності та вологості; система відеоконтролю зони вивантаження і заднього виду; автоматична централізована система змащення.

Умови придбання:

Для вигідного придбання техніки компанія «VERSATILE Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. Для безперебійної роботи техніки, склад компанії укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers 

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР