Інноваційна розробка Amazone здобула срібну медаль Agritechnica

2021-12-16 17:05:47 3913
Інноваційна розробка Amazone здобула срібну медаль Agritechnica

DLG (Міжнародна асоціація сільського господарства та продовольства) оприлюднила імена переможців конкурсу інновацій виставки AGRITECHNICA 2022 – «Innovation Award AGRITECHNICA». Срібну медаль отримала інноваційна розробка AMAZONE система прямого внесення DirectInject.

У сфері захисту рослин вимоги до фермерів та техніки постійно зростають. Саме тому при виборі засобів захисту рослин гнучкість набуває дедалі важливішого значення. У рослинництві часто виникає потреба працювати зі специфічними продуктами та діючими речовинами лише на невеликих ділянках або окремих полях. Також фермер повинен брати до уваги приписи щодо охорони водойм при виборі засобів захисту рослин. Всі ці вимоги  щодо гнучкості часто не співпадають зі структурним розвитком рослинництва у напрямку високопродуктивних та економних обприскувачів більшого розміру.

Для вирішення цього конфлікту AMAZONE пропонує систему DirectInject для прямого внесення засобів захисту рослин. Завдяки системі їх можна додавати під час обробки рослин відповідно до потреб. Особливістю DirectInject порівняно з традиційними системами є швидкодія процесу внесення. Система повністю включена у циркуляцію розчину та управління обприскувачем.

З DirectInject можна індивідуально реагувати на потреби рослин на полі, а також заощаджувати засоби захисту рослин та економити на додаткових проходах обприскувача — це заощаджує час, витрати та береже навколишнє середовище.

Система DirectInject складається з додаткового бака об'ємом 50 л з відповідною дозувальною технікою, яка  інтегрована у бокс для зберігання на правому боці UX 01 Super. Таким чином забезпечується зручний доступ до бака із землі та безпечне заповнення. Завдяки інтеграції компонентів у бокс для зберігання усі складальні вузли оптимально захищені.

Великою перевагою техніки є те, що система DirectInject може працювати з нерозбавленими засобами захисту рослин. Механічний змішувач забезпечує гомогенний стан навіть схильних до розшаровування засобів захисту рослин.

Якщо механізатор, встановив, що, скажімо, на одній з ділянок є бур'яни, з якими слід боротися, він може з кабіни активувати дозування системи DirectInject одним натисканням кнопки. Тоді до робочої рідини з бака для розчину подаватиметься додатковий засіб з бака DirectInject. На відміну від традиційних систем, тут оптимізована швидкодія реалізується за допомогою двопровідної системи. По другій напірній магістралі всередині штанги проходить попередньо змішана робоча рідина із бака для розчину та засіб для захисту рослин із бака DireсtInject. Потім, при активації системи прямого внесення, суміш розподіляється множинними точками живлення всередині штанги через тримачі форсунок і форсунки. Ця коротка траєкторія робочої рідини безпосередньо всередині штанги прискорює швидкодію на полі. Завдяки системі примусової циркуляції DUS pro розчин циркулює напірною магістраллю з встановленим тиском обприскування, навіть при закритих форсунках. При активації системи прямого внесення циркуляція зупиняється, тому рідина з бака для розчину не змішується із засобом з бака DireсtInject.

Система DirectInject може працювати з нерозбавленим засобом захисту рослин, тому залишки речовини після обробки можна повернути у заводську тару. Тому необов'язково перед обробкою знати скільки фактично знадобиться засобу. До того ж зникає проблема використання залишків розчину.

Після обробки можна автоматизовано та дистанційно провести очищення всієї системи з кабіни трактора, адже всі компоненти підключені до Comfort-пакету обприскувача. Це забезпечує безпеку користувача та заощаджує час.

Фермери, які працюють із системою DirectInject, зазначили, що при обробці рослин засобами захисту, вони можуть значно гнучкіше реагувати на потреби окремих ділянок: там, де диференційована, миттєва обробка була неможлива, відреагувати ситуацію можна за один прохід на полі. Результатом стали оптимальні посіви, а також заощаджені засоби для захисту рослин і час.

Систему прямого підживлення DirectInject можна використовувати з одновісними обприскувачами UX 01 із серійною ISOBUS-комунікацією та пофорсунковим включенням AmaSwitch або AmaSelect із системою примусової циркуляції DUS pro.

Переваги:

  • Гнучке, швидке використання засобів захисту рослин відповідно до потреб.
  • Економія:

– робочого часу та витрат на оплату праці;

– витрат на утримання машин та засобів захисту рослин.

  • Оптимальний захист посівів.
  • Екологічна безпека

Напомним, продать или найти новую или б/у технику вы можете в нашем разделе «Продажа техники».

А чтобы ничего не пропустить – подписывайтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А также – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР