Вітчизняний виробник представив оновлений причепний обприскувач

2021-10-21 13:08:31 1326
Вітчизняний виробник представив оновлений причепний обприскувач

Цієї осені на безлічі виставок, вітчизняний бренд Boguslav представляв оновлений причіпний обприскувач ОПК 3200-24 «ТИТАН» (АСУ). Розкажемо про нього докладніше.

Фермери не лише в Україні, а й за кордоном добре знають цю модель. Це надійний та високопродуктивний обприскувач, який має просту та дуже міцну конструкцію, що гарантує довгий термін служби машини навіть при підвищених навантаженнях Але для того, щоб врахувати нові побажання наших клієнтів ця машина теж була вдосконалена.

Нова модель отримала бак більший на 200 літрів – тепер він має об’єм 3200 літрів.

Зміни також пройшли і в конструкції штанги. Тепер вона виконується з гнутого листового металу, що робить її легшою, але міцнішою, а значить і подовжує термін її експлуатації. На цій моделі представлена 24 метрова гідравлічна штанга об’ємної конструкції розроблена для інтенсивного використання та оптимального розподілу навантажень. При виробництві штанги та рами виконується піскоструминна обробка з наступним порошковим фарбуванням, що гарантує довговічність лакофарбового покриття та надійний захист конструкцій від корозії.

Паралелограмна підвіска штанги з двома гідроциліндрами для піднімання штанги та азотним енергоакумулятором забезпечує плавність ходу штанги і гасіння динамічних навантажень, та дозволяє плавно змінювати робочу висоту штанги від 40 сантиметрів до 2 метрів 20 сантиметрів навіть під час руху.

Маятниковий механізм стабілізації штанги обладнаний гідромеханічною системою гасіння вертикальних і горизонтальних коливань і забезпечує максимальне повторення горизонту незалежно від нерівностей поля.

Механізм захисту штанги при зіткненні з перешкодою дозволяє незначне відхилення штанги в вертикальній та горизонтальній площинах. Крайні секції штанги обладнані пружинним захисним механізмом, який забезпечує відхилення секції в горизонтальній та вертикальній площинах при зіткненні з перешкодою, та повернення її в робоче положення без пошкоджень.

Дана модель обприскувача оснащена форсунками на 3 інжекторних розпилювачі IDK від провідного світового виробника німецької компанії LECHLER. Такі форсунки особливо ефективно використовувати при необхідності в швидкому переході з одного препарату на інший, або з однієї норми внесення на іншу. Форсунки встановлені на колектори з нержавіючої сталі та повністю захищені від пошкодження конструкцією штанги. В місцях можливого пошкодження та перегину напірних шлангів встановлена пластикова захисна спіраль.

Бак для чистої води на 300 літрів розташований в передній центральній частині обприскувача для оптимального розташування його центру тяжіння. Розташування бака в передній частині забезпечує легкий доступ до нього. Заливати рідину в бак можна або через заливну горловину, або за допомогою насоса обприскувача через рукав з всмоктуючим фільтром.

Два інжекторних змішувача з керамічними форсунками, що встановлені на дні бака підтримують постійну концентрацію робочої рідини.

Система промивки, якою оснащена ця модель, дозволяє промити насос та систему розпилення обприскувача навіть якщо основний бак заповнений робочою рідиною, а для ефективної промивки внутрішніх стінок бака, встановлені дві потужні обертові форсунки.

На обприскувачі встановлено високопродуктивний насос Annovi Reverberi потужністю 250 літрів за хвилину.

Ширина колії обприскувача регулюється від метр 40 сантиметрів до 2 метрів 10 сантиметрів, що дає змогу виставити необхідну ширину згідно ваших технологічних колій.

Кліренс обприскувача 650 мм

Відносно невелика вага обприскувача у 2300 кг у поєднанні з шинами великого розміру 9.5R42  забезпечує мінімальний тиск на ґрунт

Карданний вал  Т4, L=1210мм

Комп’ютер ARAG – Bravo 400S LT з вбудованим GPS навігатором призначений для комплексного керування обприскувачем, а функція автоматичного відключення на 7 секцій штанги, дозволяє закривати форсунки, які знаходяться над уже обробленою площею для уникнення повторної обробки посівів.

МІКСЕР робочої рідини призначений для швидкого і якісного приготування робочого розчину при заправці обприскувача. Використання міксера допомагає уникнути утворення піни при заправці обприскувача, а також повністю використовувати хімічні препарати, завдяки функції промиванням каністр. На замовлення можуть бути встановлені міксери з об’ємом бака 35, 42 та 50 літрів.

Міксер оснащено пристроєм для опускання-піднімання, що значно полегшує роботу оператора, дозволяючи опускати міксер на зручну висоту.

Комплект «Освітлення на 4 прожектора» дасть змогу без проблем працювати в темну пору доби.

Стояночна опора з функцією регулювання висоти допомагає без проблем під’єднати агрегат до трактора будь-якої марки.

Більше про техніку – дізнавайтесь на офіційному сайті Boguslav.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР