Вітчизняний виробник обприскувачів розповів про плани в ЄС

2024-01-22 16:50:42 878
Вітчизняний виробник обприскувачів розповів про плани в ЄС

ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» (TM Boguslav) – один з флагманів виробництва обприскувачів в Україні. І розширення ринків в ЄС для компанії – логічний крок для будь-якого сучасного виробництва.

«Богуславська сільгосптехніка» має значний досвід участі у міжнародних виставках, що дає можливість дає можливість виробникам розширювати свою присутність. І на виставці Agritechnika-2023 – компанія також представила свою оновлену продукцію.

Наразі обприскувачі Boguslav вже добре відомі у Польщі, Молдові, Казахстані. А відтепер з’явився ще один закордонний дилер – Alus Grupp ekspedeerimine & logistika з Литви – розказали в компанії. Але це не всі досягнення. І ми продовжили розпитувати представників Boguslav.

Як AgroPravda.com розповіли в компанії, ще три дилера з різних частин Німеччини мають наміри підписати договір про співпрацю та почати промувати обприскувачі Boguslav в своєму регіоні. Також є контакти з Нідерландів та Швейцарії, з якими після виставки продовжено перемовини.

Потрібно розділяти ринки Європи Східна (Польща, Румунія, Угорщина, Словаччина), Центральна Європа (Німеччина, Австрія, Чехія, Швейцарія) і Західна Європа (Франція, Іспанія, Нідерланди, Бельгія). Ці ринки відрізняються своїми запитами по обприскувачам, що пов’язано з внутрішніми регулюваннями в сфері сільського господарства, земельним банком самих господарств, та розміром їх земельних ділянок, а також економічної складової в самій країні.

Якщо говорити про ринок Східної Європи - то тут в більшій мірі йдеться про бюджетні моделі – Одіссей, Кронос 2000, 2500 л – 18 м штанга. В Центральній Європі в компанії роблять ставку на моделі ТІТАН Pro - 3200-24 та ATLANT 3200, 4200 - 24, 27 м штанга з більш розбудованим функціоналом. Обприскувачі тут мають поворотну вісь, контроль висоти штанги, GPS керування секціями, пофорсуночне керування, тощо.

Щодо планів на європейський ринок – горизонт планування складає три роки (сезон 2024-2025, 2025-2026, 2026-2027).

«Сьогодні спостерігається економічний спад по всій Європі, що негативно відображається на продажах техніки. Падіння продажів від 20 до 50% в різних країнах по різному. Ринок Центральної Європи для нас дещо новий, тому що ми тільки до недавнього часу почали його освоювати. Тут впливає як законодавча база - це наявність додаткових документів та дозволів, так і певні технічні моменти на самій машині, що потребували доопрацювання. Нові ринки потрібно освоювати» - розповідають в компанії.

Нагадаємо, ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» - провідна українська компанія, яка спеціалізується на виробництві техніки для хімічного захисту рослин i внесення рідких мінеральних добрив. До лінійки продукції, яку випускає компанія, входять причіпні сільськогосподарські обприскувачі Атлант, Титан, Кронос i Одіссей зi штангами 18 м, 22 м, 24 м, 28 м, 32 м i 36 м. Для внесення рідких мінеральних добрив компанія виробляє аплікатори з дисковими робочими органами, з інжекторними робочими органами, підживлювачі та комплекти обладнання для підживлювачів.

Висока якість всіх деталей, вузлів і компонентів обладнання техніки Boguslav досягається завдяки використанню у виробництві прогресивних технологій та конструктивних рішень. Такий підхід підтримує тенденції до збереження ресурсів та збільшення ефективності в сільгоспмашинобудуванні.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР