Amazone почав використовувати нову технологію розподілу для розподільників добрив

2022-02-21 14:21:27 1096
Amazone почав використовувати нову технологію розподілу для розподільників добрив

AMAZONE розробила щиток BorderTS для розумних розподільників ZA-TS і причіпних розподільників ZG-TS, щоб при великій ширині захвату вони могли вносити добрива на межі поля з більшою точністю.

На відміну від традиційних щитків для межового розподілу, BorderTS прив'язаний до програмного забезпечення розподільника добрив. Він працює у комбінації з інтегрованою в диски системою межового розподілу AutoTS та має особливу ламельну структуру.

Високоточний межовий розподіл завжди цікавив AMAZONE. Завдяки йому з’явилося розуміння потенціалу урожайності у граничних зонах поля і можливості економії добрив та збереження навколишнього середовища.

Такі системи межового розподілу як Limiter дають змогу фермерам з кабіни трактора зручно перемикатися між режимами розподілу по краю, межі та вздовж канав, а також стандартного розподілу.

За більшої ширини захвату виявляються переваги AutoTS. Ця інтегрована в диски система межового розподілу передбачає активацію короткої розподільної лопатки. Таким чином добрива отримують незначне прискорення і, відповідно, відбувається їхнє точне внесення на необхідній відстані.

В активованому стані щиток BorderTS на ZA-TS зверху повертається у бік віяла розподільника. За рахунок особливої ламельної структури і напрямного щитка з безступінчатим регулюванням гранули дбайливо прямують до ґрунту.

На відміну від традиційних систем межового розподілу, з AutoTS можна значно ефективніше вносити добрива аж до краю поля, забезпечивши збільшення врожайності на цій ділянці до 17%.

Ці обидві системи граничного розподілу функціонують за принципом внесення добрив від першої технологічної колії до краю поля.

Для досягнення ще вищої врожайності на краю поля у комбінації з AutoTS тепер можна додатково використовувати новий щиток BorderTS. З його допомогою добрива вносяться від межі поля у бік посівів. Розгорнутий у бік межі поля дозуючий отвір залишається закритим.

AMAZONE розробила новий щиток BorderTS спеціально для розподільних пристроїв TS так, що у комбінації з AutoTS можна досягти ідеальних результатів поперечного розподілу до краю поля, запобігаючи викиду добрив за межі поля. Тим самим, на крайніх п’яти метрах граничної зони можна забезпечити збільшення врожайності до 27%, порівняно з традиційними системами граничного розподілу.

Окрім використання на полях із просапними культурами або спеціальними системами технологічної колії, новий щиток BorderTS можна особливо ефективно застосовувати для внесення першої дози добрив. При цьому особливо важливо, що норма внесення добрив з точністю реалізується до меж поля без викиду добрива за межі.

1. Внесення добрив за допомогою щитка BorderTS від межі поля у внутрішню частину поля з автоматичним зменшенням заданої кількості на 50%. Розгорнутий у бік межі поля дозувальний отвір повністю закритий.

2. З AutoTS добрива на межі поля вносяться з першої технологічної колії також на 50% для досягнення в результаті заданої кількості в граничній області. Стандартний розподіл з боку поля зі 100% заданої кількості.

3. В інших технологічних коліях стандартний розподіл зі 100% заданої кількості з обох боків.

Всі значення можна задати в налаштуваннях розподільника таким чином, що залежно від ситуації відповідні параметри налаштування запускаються автоматично.

При великій ширині захвату добрива повинні прискорюватися значно сильніше для формування оптимальної зони перекриттів із віялом розподілу першої технологічної колії. У зв'язку з високою енергією гранул поперечний розподіл при традиційних системах за трактором часто незадовільний. BorderTS має особливу ламельну структуру та напрямний щиток, який можна встановити під нахилом. За рахунок ламелей зменшується енергія гранул, після чого вони за допомогою напрямного щитка дбайливо та точно прямують до ґрунту.

Для оптимального внесення до меж поля можна провести безступінчасте регулювання напрямного щитка. Крім того, датчик фіксує робоче положення. Якщо щиток активований, то норма внесення добрив та точка подачі автоматично адаптуються для забезпечення найкращого поперечного розподілу в комбінації з інтегрованою в диски системою граничного розподілу AutoTS. Звісно, за особливих ситуацій норму внесення можна вручну змінити у будь-який час.

Нагадаємо, продати або знайти нову або б/в техніку ви можете у нашому розділі «Продаж техніки».

А щоб нічого не пропустити – підписуйтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А також – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР