Сівалки Ozdoken готові до української посівної

2023-02-28 17:10:54 1975
Сівалки Ozdoken готові до української посівної

Сучасне сільське господарство потребує більш швидкого, простого та ефективного сільськогосподарського обладнання.

Тому мета Ozdoken - розробити інноваційне обладнання, яке забезпечить можливість підготувати поле та виконати висів насіння ідеальної якості для максимальної врожайності, в той час як фермери заощаджують час, енергію та гроші.

Для України питання доступної сільгосптехніки як ніколи актуальне. З окупованих територій країни загарбниками було вивезено значні обсяги техніки та устаткування, а також мільйони тон зерна та іншої продукції. Для відновлення діяльності аграрії наразі мають потребу в різноманітній якісній надійній, і головне, доступній техніці, а також в посівному матеріалі, добривах.

АГСОЛКО пропонує великий асортимент сільськогосподарської техніки за демократичними цінами. Вся техніка забезпечена сервісною гарантією, в наявності повний перелік необхідних запасних частин.

Сівалки потужного турецького бренду Ozdoken представлені в АГСОЛКО декількома моделями – сівалки точного висіву анкерного і дискового типу, з добривами і без добрив (4-рідні та 8-рядні), а також зернові сівалки.

Сівалки точного висіву виробляються за європейською технологією з сошниками анкерного або дискового типу, з добривами так і без, в навісному так і в причіпному варіантах, від 2 до 8 рядків. Доступна велика кількість варіацій та модифікацій стосовно типів рам, комплектації сошників, оснащення для внесення різних добрив, різні монітори контролю висіву тощо. Серцем сівалки є вакуумний розподільчий механізм, який забезпечує відмінну точність розстановки насіння в борозні. Завдяки наявності патентованого подвійного селектора, оператор має можливість налаштувати сівалку так, щоб уникнути пропусків та двійників.

Механічні навісні зернові сівалки також виробляються за європейською технологією, тому забезпечують велику точність висіву та є універсальними машинами, адже забезпечують широку варіацію норми висіву в межах від 1,5кг/га до 400кг/га і доступні  в типорозмірах від 2,5м до 4м з внесенням міндобрив чи без. Дані сівалки є доступним рішенням якісного висіву зернових та дрібнонасіннєвих культур в агрегатуванні з тракторами невеликої потужності. Сівалки можуть оснащуватися різними типами сошників (анкерний, одно-дисковий, дводисковий), системою внесення добрив з можливістю зміни пропорції розподілення бункера під різну ємкість зерна/добрив, мають точну систему розподілення зерна/добрив за допомогою регульованих котушок, сошники можуть комплектуватися різними варіантами фінішних знарядь – прикочуюче колесо, граблини, загортачі.

З питань придбання сівалок Ozdoken та іншої сільгосптехніки, а також всіх елементів агротехнологій (насіння, добрива, ЗЗР) звертайтеся до регіональних представництв АГСОЛКО або до центрального офісу компанії за телефонами: (044) 290-76-26, (050) 352-50-12 або електронною поштою [email protected].

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР