Amazone відновив пошкоджений загарбниками обприскувач Pantera

2023-10-02 16:15:04 808
Amazone відновив пошкоджений загарбниками обприскувач Pantera

Команда ДП «Амазоне-Україна» відновила пошкоджений на Харківщині самохідний обприскувач PANTERA 4503.

Восени 2022 року німецький журналіст видання BILD Björn Stritzel опублікував у своєму репортажі з Харківщини фото самохідного обприскувача PANTERA 4503, який був сильно пошкоджений після обстрілу агропідприємства. У цій статті журналіст, побачивши масштаби ураження, зазначив, що ця машина годиться зараз тільки на запчастини.

Дивлячись сьогодні на фото цього ж самохідного обприскувача PANTERA 4503, здається неймовірним, що спеціалістам ДП «Амазоне-Україна» вдалось відновити його. Більш того вже з травня 2023 року той самий самохідний обприскувач PANTERA повернувся на поля Харківщини. Це вражає!

У лютому 2022 року частину Харківської області окупували російські війська, а ті території, що були не окуповані, постійно потрапляли під обстріли російських мінометів, градів та іншої зброї. Великих ушкоджень зазнала вся цивільна інфраструктура: будинки мирних жителів та агропідприємства. Серед поруйнованих будівель та техніки отримав значні пошкодження осколками новенький самохідний обприскувач PANTERA 4503, який був придбаний фермером з Харківщини у 2021 році.

Восени 2022 року до нас звернувся власник агропідприємства з Харківщини з проханням відновити самохідний обприскувач PANTERA 4503. Після огляду фото-, відеоматеріалів, які нам надіслав фермер, ми вирішили йому допомогти у такій непростій ситуації, — розповідає Валерій Смолін, керівник сервісного обслуговування обприскувачів PANTERA ДП «Амазоне-Україна». — Однак, коли обприскувач доставили до нас на базу ДП «Амазоне-Україна» ми були шоковані ступенем пошкодження машини: вона не їхала, гідравліка взагалі не працювала.

Після огляду обприскувача спеціалісти ДП «Амазоне-Україна» зафіксували: пошкодження ходової (зліва й справа), обидвох баків (чистої рідини та робочого розчину), паралелограма та секцій штанги Flex 2 та CounturControl, пошкодження арматури обприскувача Comfort-Pack та системи пофорсункового внесення AmaSwitch. Крім того, була сильно пошкоджене все облицювання обприскувача, кабіна, відсутні двері.

Нашим спеціалістам доводилось ремонтувати все, що можна було: це фактично була ручна праця, – розповідає Валерій Смолін. – Однак, незважаючи на те, що цей ремонт вимагав від нас надзвичайних зусиль, він став для нас справжнім викликом: ми хотіли дати цій машині друге життя. І так підтримати фермера.

Фахівці ДП «Амазоне-Україна» доклали чимало зусиль з відновлення деталей машини, але вже в травні PANTERA 4503 повернулась на поля фермера.

Навесні фермер вже нас підганяв, бо хотів уже працювати відремонтованою PANTERA 4503 у цьому сезоні. І ми встигли. Вже на початку травня фермер забрав від нас відремонтовану машину на підприємство і відразу запустив її в роботу. Згодом ми навідались на підприємство для здійснення додаткового калібрування. Тільки за перший місяць роботи обприскувач напрацював понад 1000 га, — зазначив Валерій Смолін.

Попри все, спеціалісти ДП «Амазоне-Україна» радіють, що змогли підтримати клієнта у непростий час. Адже купуючи техніку AMAZONE, фермери отримують не тільки інноваційні рішення, а й стають партнерами великої родини AMAZONE.

Свого часу ми проводили демонстрацію роботи обприскувача PANTERA саме на полях цього агропідприємства. Одночасно свої машини демонстрували конкуренти, але фермер обрав нас, — пригадує Валерій Смолін. — Сьогодні ми радіємо, що не підвели його. Адже AMAZONE — це не тільки інноваційна та якісна техніка, це підтримка кожного клієнта у будь-який момент.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР